SLEEP -säännöt: Tarkalleen kuinka opetin lapsiani menemään nukkumaan ja pysymään siellä

, jos olet uusi lastenhoitaja tai nukkuminen runsas kiinni, voin liukastua ja antaa sinulle kärjen Poikani hallinta nukkumaan mennessä: Muistuta heitä heidän unisäännöistään. Ilmeisesti kotini rituaali ei ole normi jokaisessa talossa, joten Whitney pyysi minua selittämään mitä, miten, sekä miksi sinulle.

Kun lapseni olivat kaksi ja neljä, Â Okei, hän ei lopettanut tarkasti, mutta hän soitti minulle ja ukkoksi päivämäärien aikana moristamaan poikien käyttäytymistä. Koska se oli päinvastainen rentoutumiselle, vaihtoi hänet hitaasti.

Esittelimme unisäännöt. Minua kulutettiin jo erittäin tiheän kirjan terveellisillä untapoilla onnellinen lapsi imeväisten nukkumisongelmien ratkaisemisesta, joten avasin sen takaisin yhtä paljon kuin tutkimusta sekä pienestä lapsesta ja esikoululaisista uneen liittyviin-shenaniganiin. Weissbluth ehdottaa, että toistetaan huolellisesti täsmälleen samat säännöt joka ilta ennen nukkumaanmenoa muistuttamaan nuoria lapsia syksyn askeleista.

Säännöt sekä rituaalit? Olen mukana.

Tuotin väistämättömän tarrataulun palkitsemaan pojat neljän säännön noudattamisesta joka ilta ja kannustin heitä valtavan poikavuoteen kanssa (jonka halusin ostaa joka tapauksessa). Tarkistin kaavion ennen nukkumaanmenoa sen jälkeen kun pyysin niitä ja pyysin minkä tahansa tyyppisiä satunnaisia ​​hoitajia tekemään samoin.

Seuraavana kuukautena tarjotin jäätelön herkkuja 28: lle 30: stä menestyksestä.

Muutama vuosi on kulunut, mutta unen säännöt eivät ole muuttuneet. Vaikka he eivät aina mene hiljaa siihen suureen yöhön (helvetti, tyypillisenä iltarutiinina toimiva kaaos olisi todennäköisesti syntymän hallinta monille teistä !!), nuoret ymmärtäisivät nukkumaanmenoa. Se alkaa noin klo 19.00 joka ilta, samoin kuin päättyy unen sääntöjen kappaleeseen pimeässä 7,45: ssä. He pitävät rituaaleista, samoin kuin he menevät nukkumaan. Joka ilta ennen klo 20.00. He kaikki kolme – nyt 2, 7, samoin kuin 8 – ovat jakaneet yhden makuuhuoneen noin vuoden ajan, samoin kuin pääasiassa rauhallinen klo 7 asti.

Jopa pieni lapsi voi lausua (tai laulaa!) Unen säännöt, jotka mukauimme kirjasta terveellisistä untapoja onnellinen lapsi:

Laulavaversiomme on usein pyydetty luillaby, joka on asetettu Brahmin luillabyn virkaan, jossa on vielä muutamia sanoja, jotta tavut tulevat oikein. Maksoin pojille 2 dollarin kokonaisuuden laulaaksesi sen sinulle.

Pysy sängyssä
Sulje silmäsi
Ei enää puhu
Mennä hihaan
Ne ovat The-Eeh-EH-
unen säännöt
että jokainen sisar pitää.

Aiheeseen liittyvät: Kolmen nuoren kaaos nukkumaan mennessä.

Toivon jakamalla tämän, en alista itselleni bloggaajan kirous (ensimmäinen sääntö yön nukkumisesta on, että emme puhu nukkumisesta yön kanssa!). En tuntenut ollenkaan savukasta nukkumisprosessistani, vasta äskettäin, kun huomasin ympärilläni muiden nuorten lasten äidit mainitsemalla heidän nuortensa olevan klo 22.00. Kuinka nuo äidit katselevat skandaalia? Kotini johdonmukainen nukkumaanmeno rutiini ei ole vain poikien terveyden ja hyvinvoinnin kannalta – vaikka mielestäni on tärkeää tarjota pienille aivoille oikean määrän unta heidän ikänsä – se on samoin minulle ja aviomiehelleni. Ilman muutamaa tuntia lapsivapaa aikaa ennen nukkumaanmenoa joka ilta, olisimme sotku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post