Traaginen tuli NYC: ssä tappaa kolmetoista. Oliko se vanhempien huolimattomuus?

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Traaginen tuli NYC: ssä tappaa kolmetoista. Oliko se vanhempien huolimattomuus?

ohella

James L. Casale

Tietämättömyys ei ole autuutta; se on vaarallista. Muistatko neljä-vuotiaan lapsen, joka putosi eläintarhan koteloon Cincinnatin eläintarhassa vuonna 2016? Hän oli vahingoittumaton, mutta gorilla teloitettiin. Poliisi harkitsi vanhempia laiminlyönnistä. He eivät tehneet. Heillä on oltava. Jopa gorilla tiesi paljon enemmän jälkeläistensä hoitamisesta.

New Yorkissa, 29. joulukuuta 2017, esikoululainen, joka leikkii polttimien kanssa äitinsä uunissa Oliko se taaperoiden vika? Ei tietenkään. Hänen äitinsä tietämättömyys hänen juhlallisesta vastuustaan ​​turvata lapsensa paljastaa tilanteen, jota tapahtuu liian tyypillisesti täällä ja ympäri maailmaa. Vai onko pelkkä tyhmyys ja laiskuus, joka on osa tätä tappavaa yhtälöä?

Kuka maksaa hinnan?

Taaperoikäisiä ei ole viritetty vaaraan. He ovat uteliaita kaikesta, mitä he voivat koskettaa ja nähdä ja laittaa suuhunsa. He ovat imeväisten kanssa hoitajiensa armoilla, ja he yleensä maksavat hinnan siitä. Eläintarhan koteloon pudonnut lapsi on pitänyt kiinnittää rattaisiin tai pitää isänsä kättä. Kiukaanpolttimista kiehtova taapero ei saa koskaan olla poissa äitinsä näkölinjasta. Raporttien mukaan tämä ei ollut hänen ensimmäinen seikkailunsa liesi kanssa. Hän ja hänen äitinsä pakenivat vahingoittumattomana. Kaksitoista muuta ei.

Auton kuolemat ja lapset jätetään autoihin

Aiheeseen liittyviä palasi koulun stressiin? Kokeile tätä ihme-ajattelevaa käytäntöä

Kuluttajatuotteiden turvallisuuskomission (CPSC) tilastot paljastavat, että 350 alle viiden vuoden ikäistä lasta kuolee vuosittain takapihan uima -altaiden hukkumisen vuoksi. Lisäksi NBC News raportoi, että 38 lasta – henkilöstöä ja pikkulapsia – kulkevat vuosittain autojen jättämisen seurauksena, jossa lämpötilat nousevat korkeuteen 120 astetta. Kuusisataa näistä tarpeettomista kuolemista on tapahtunut ottaen huomioon vuoden 1998.

Tällainen huolimattomuus aiheuttaa rajattoman kivun monille rakkaille ja varastaa lasten elämän, jolla ei ole koskaan mahdollisuutta tavata unelmiaan. Tämä on vanhempien huolimattomuuden sietämätön kustannus.

Mitä voidaan tehdä?

Jos vanhemmat ja omaishoitajat eivät ymmärrä vanhempana olemisen suuruutta ja vastuuta, kaikki toivo menetetään. Kyllä, vanhemmuus on kovaa ja haastavaa. Mutta nämä lapset eivät valinneet vanhempiaan; Heidän vanhempansa valitsivat heidät. Kun päätät olla vanhempi, sinun on poistuttava narsistisesta kookonistasi ja huolehtimaan toisesta ihmisestä.

Vanhemmat voivat murtaa tietämättömyytensä lukemalla asianmukaisia ​​kirjoja ja lehtiä ja puhua opettajien, varhaiskasvatuksen asiantuntijoiden ja muiden ammattilaisten kanssa. Monet vanhemmat eivät ole valmiita siihen, mikä on heidän edessään. Jos he ainakin ymmärtävät sen, he voivat pyrkiä kouluttamaan itseään tehokkaasta vanhemmuudesta ja heidän juhlallisesta vastuustaan. Suosittelen tätä ennen lapsen syntymistä. Liian monet uudet vanhemmat kiireiset lapsen huoneen sisustamiseen ja ihanteellisten vaippojen saamiseen. Painopisteen on aina oltava lapsen terveyteen ja turvallisuuteen.

Dr. Casale on valtion ja kansallinen palkittu kouluttaja ja Skyhorse Publishing, Wise Up ja Be The Solution: How How Dreare Learning -kulttuuri ja opastaa lapsesi koulussa ja luodaan koulussa ja luodaan koulussa ja olkoon Elämä. Se on saatavana kirjakaupoista ja verkossa.

Related  helping our children become people of the Book

His second parenting book, family Pledge; raising Lifelong Learners and good Citizens, has received five-star reviews on Amazon and is also available at bookstores and digitally.

He is available as a speaker.

Website: www.jamescasalephd.com

Follow him on Twitter, Facebook, and LinkedIn.

Link to this post:Tragic fire in nyc kills Thirteen. Was It Parental Negligence?

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

JaaTwiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

KolonoskopianKolonoskopian

jakamisen esittely on välittävä! Jaa Twiitti Jaa Monet ihmiset, joiden on käytettävä usein paksusuolen ongelmia, välttävät niitä niin kauan kuin mahdollista. On paljon käsityksiä epämukavuudesta ja hämmennyksestä, jotka tulevat lääkärille