Seuralainen hoito auttaa vanhempaa ahdistusta ja turvallisuutta

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Riippumattoman Living West Milfordin, NJ -yhteisön mukaan New Jersey ja York City muuttuvat nopeasti “vanhempien kaupunkiin”, sijaintiin, jolla on kasvava vanhusten väestö, ja sitä nähdään asteittain elinkelpoisena sijaintina erikseen avustajan kanssa asuinhoitopalveluista. Se on kaupunkityyppi, joka tarttuu kansalaisten sydämiin ja monet eivät halua poistua kaupungista tai heidän kodistaan, vaikka he alkaisivat osoittaa viitteitä minimoituneesta liikkuvuudesta tai Alzheimerin kaltaisesta tilasta. Vaikka se on erinomainen paikka jäädä eläkkeelle, ne, jotka ovat paljon edistyneempiä ikäisiä, voivat alkaa kokea heikomman korkean elämänlaadun tai jopa vanhempien masennuksen, koska ne päätyivät paljon enemmän rajoittuneemmaksi asuinpaikkaansa. Sen sijaan, että saisit heidät astumaan ulos kaupungista tai pitkäaikaishoitolaitokseen, kotitaloutena kannattaa kuitenkin miettiä vanhemman hoidon asiantuntijan palkkaamista, joka voi auttaa säilyttämään haluamaasi korkeaa elämänlaatua, vaikka he pysyvät Heidän vaihtoehtonsa koti Etsitään muistihoidon avustetusta asumisesta lähellä Queen Creekiä ja löydät muutamia valintoja, kuten Wilshire Health and Wellness and Naapuruston palveluita – talon palliatiivisessa hoidossa.

#1 hygienia

Yksi ensimmäisistä “vaaramerkeistä”, joista vanhukset pitivät kokea dementiasta tai liikkuvuusongelmista, on vanhentunut ruoka jääkaapissa ja kaapissa. Se voi olla perusteellista unohdusta, mutta se voi myös olla merkki siitä, että heillä on ongelmia päästä ruokakauppaan tai valmistella aterioita itselleen. Mavencare -kaltaisen yrityksen hoitaja käsittelee kevyitä askareita, kuten aterian valmistelua, varmistaakseen, että sinun mielestäsi on rutiinia ja ravitsevia aterioita, ja auttaa pesulan kaltaisissa asioissa varmistaakseen, että heidän vaatteensa ja sängynsä Pellavat ovat puhtaita.

Liittyvät mikä on selluloosa?

#2 lääkitystä

Lääkkeet ovat yksi Mavencaren New Yorkin vanhusten hoidon tärkeimmistä huolenaiheista, samoin kuin heidän hoitajansa käyttävät erityisesti vakiintunutta sovellusta lääkitysmuistutusten toimittamiseen koko vierailujensa ajan. Kotitaloudet voivat käyttää sovellusta päivittääkseen lääkkeiden rutiineja, koska heidän mielestään lääkitysrutiini muuttuu, kun taas hoitajat itse voivat päivittää kotitalouksia kärjen toimituksissa ja noudattamisen aidossa ajassa sovelluksen kanssa. Lääkkeiden sekoitukset ovat yksi eläkeläisten johtavista sairaalahoidon liipaisimista, joten on ratkaisevan tärkeää, että ne otetaan rutiiniin ja asianmukaisiin annoksiin.

#3 HELPEEN LIIMUS

Tilastollisesti eläkeläiset ovat erittäin alttiita masennuksen oireisiin, jotka tapahtuvat 15 prosentilla vanhemmasta väestöstä. Ammattilaiset uskovat, että nämä oireet johtuvat pääasiassa eristyneisyydestä ja yksinäisyydestä ottaen huomioon, että monet vanhukset käsittelevät eristävien olosuhteiden yhtymäkohtaa: kuolleet kumppanit, vähemmän hyviä ystäviä, koska he kulkevat tai liikkuvat, ja rajoitettu pääsy siihen ulkomaailma. Pelkästään jonkun puhumisen ja pelien kanssa pelaamisen kanssa on valtava vaikutus ihmisen henkiseen hyvinvointiin, jos he yleensä sitoutuvat omaan asuinpaikkaansa. Hoitajien ei pitäisi vain toimittaa perusasiat, vaan heidän on myös kyettävä olemaan vuorovaikutuksessa selkeästi yksilöidensä kanssa ja olemaan hahmoottelu, minkä vuoksi yritys Mavencare käyttää vastaavaa algoritmia löytääkseen asiantuntijat, jotka toimivat hyvin haluamasi kanssa . Jos haluamasi on omistettu oleskelemaan omassa talossaan tai asunnossaan, ymmärrä, että he voivat tehdä niin turvallisesti ja onnellisina. Hanki apuasi haluamallesi New York City -yhtiön kanssa ja nauti mielestäsi mielenterveydestäsi ja hyvinvoinnista.

Linkki tähän viestiin: kumppanuushoito auttaa vanhempien ahdistuksen ja turvallisuuden
Aiheeseen liittyvät 4 rutiinia terveellisemmälle kiitospäivälle

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Pinst

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post