Olin matkustaja omassa kaupungissa {Rookie -äitien vaikeus#24}

Ei ole mitään, mitä pidän paljon muutakin kuin uusien pienten kaupunkien tarkistaminen, jotka ovat täynnä alueellisia kauppoja ja maukkaita ruokia. Kun näin aloittelijoiden äitien vaikeudet #24: Ole matkustaja omassa kaupungissa, pidin käsitteestä oman kotikaupungini “vierailusta”.

Otin tämän vaikeuden erittäin vakavasti. Tarkoitan vakavasti, että pakasin ikään kuin menisimme ulos koko päivän; Googlen: ”Huntington, NY: n turistikohteet”; Samoin kuin toimin ikään kuin minut pudotettiin uuteen kaupunkiin vain tarkistaakseni ja ilahduttamaan auringonpaistetta kaverini kanssa.

Täytyy aina mennä kirjakauppaan

Kasvoin Huntingtonissa, mutta silloin ei ollut paljon. Viimeisen 30 vuoden aikana se on päätynyt ymmärrettäväksi “Bit Apple” -yritykseksi, samoin kuin kukoistava kaupunki, joka on täynnä perheitä. Aloitimme New York Avenue -kadulla (katso, katsoin jopa kadun kylttejä, kuten matkustaja!), Varatakseni Revue. Vuonna 1977 avattu Book Revue on Long Islandin suurin riippumaton kirjakauppa; Heillä on eklektinen sekoitus sekä uusia että käytettyjä kirjoja, tunnettuja vieraspuhujia viikoittain, samoin kuin fantastisen lasten osaston ulkopuolella. Onneksi tälle äidille heillä on myös kahvila! Pakatin jääkahvia ja kiihdytin lasten osioon. Weston ei ollut pelaamassa paljon, mutta hänen silmänsä vaelsivat paikan ympärillä. Tiistaiaamuisin heillä on nuorta lapsen aikaa, joten otan hänet takaisin sinne kesällä.

Musiikki, kukaan?

Seuraava oli uusi vetovoima Bit Townille, Paramount Theatre. Juuri avattiin muutama vuosi sitten, missä vanha elokuvateatteri oli, kun paramount on ottanut Long Island -musiikkimaailman myrskyn kautta. Otsikkojen, kuten Willie Nelsonin, Whoopie Goldbergin, ja Rob Thomasin kanssa, et voi ajaa elokuvateatterin ohi näkemättä pitkää linjaa ovesta. Kun kävelimme, saatamme kuulla basson kukoistavan ovien ulkopuolelta. Westonin silmät tulivat leveiksi, samoin kuin jos emme menneet sisälle, napsautimme joitain valokuvia, kuten aitoja turisteja, ja tarkistimme tulevien ohjelmien luettelon.

Ja leluja, tietysti!

Viimeinen pysäkki oli henkilökohtainen lisäys: Bit Sveitsi -nukkeja. Se on minulle erityinen sijainti, koska käytin vaeltamaan äitini ja isoäidin kanssa joskus nuken valitsemiseen. Heillä on käsin valittu valikoima kauniita leluja, samoin kuin nuori poika Voi poika, ymmärsikö Weston tarkalleen missä olimme, kun pysähdyimme sisään! oli Gregarious Lily; Hän ei koskaan unohda kasvoja tai lelu -mieltymyksiä. Huomasin, että heillä oli perinteinen Fisher -kustannuslevyalbumin sarja, ja tein henkisen muistiinpanon löytääkseen takaisin.

Ei muistoesineitä meille!

Viimeisenä, kuten aito turisti, pysähdyin alueellisiin lasten vaatekauppaan. Ja kuten monissa lomissa, omistajat pilkkasivat pikkulasten rattaita, samoin kuin silloin rohkeutta veloittaa ”¦ 400 dollaria lapsen sadetakasta. Voi, älä huoli siitä, että teepaitit olivat 60 dollaria. täysin kohtuullinen. Ha! Kävelimme nopeasti ulos!

Pidin nähdä kaupunkiani turistin silmillä. Oli jännittävää näyttää lapselleni sijainnit, joista suostuin, samoin kuin edelleen osoittaakseen hänelle, miltä hänen kaupunginsa tulevaisuus näyttää. Ehdotan erittäin erittäin tätä haastetta, koska se saa sinut näkemään maailmaa hiukan eri tavalla, samoin kuin vaikuttaa uuden löytämään kotikaupungillesi.

[Valokuvien: Olivia Howell – Kaikki oikeudet pidätetään]

Löydä paljon enemmän vastasyntyneitä aktiviteetteja 52 säännöllisellä aloittelijan äidin haasteella.

Jos olet jo osallistumassa, käytä hashtag #rookiemoms Instagramissa tai Twitterissä, jotta voimme kiittää toisiamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Halloween CutenessHalloween Cuteness

Tämä on suosikkimuoto äidin ryhmäkuvasta, joten postitan sen uudelleen viime vuodesta. Jos sinulla on mahdollisuus jäljitellä sitä, tee! Näin tämän kuvan entisen työtoverin Facebook-sivulla ja hän antoi minulle luvan julkaista.

KolonoskopianKolonoskopian

jakamisen esittely on välittävä! Jaa Twiitti Jaa Monet ihmiset, joiden on käytettävä usein paksusuolen ongelmia, välttävät niitä niin kauan kuin mahdollista. On paljon käsityksiä epämukavuudesta ja hämmennyksestä, jotka tulevat lääkärille