TV -viesti: Näyttää, että näemme parhaiten

, tunnustan. Olin yksi niistä äideistä. Olin tyyppinen äiti, josta kuulet kuitenkin olettaa olevan myytti … se, joka kieltää television kodista (joka tapauksessa vauvan herätysajat). Jep.

Mutta sitten minulla oli toinen nuori alle kaksi vuotta myöhemmin. samoin kuin kaikki muuttui.

Se alkoi tarpeeksi hitaasti: Annoin Holdenin (22 kuukautta) katsella 12 minuutin kysymyksen eläimistä tai allekirjoittaa aikaa noin 3 kertaa viikossa. Ajattelin, että se tuskin laski suuressa asioiden suunnitelmassa.

Ohjelmasta se on liukas kaltevuus. Kuten pelkäsin, se olisi.

Seuraavaksi tuli kysymys eläimistä joka päivä! Onneksi arvokas vauva oli kiinnostunut. Patin itseni takaosaan. Tunsin olevani cocky, että nuoret eivät olleet raiteilla olla niitä lapsia Einstein -zombien nuoria, jotka muutamilla hyvistä ystävistäni on (ja jos luet … Nuoret kaikki osoittautuivat erinomaisiksi.

Nopea eteenpäin noin 18 kuukautta samoin kuin katsomme noin 24 minuuttia televisiota joka arkipäivä. Olen rationalisoinut, että nuoret (ikä 22 kuukautta ja 3 1/2) ovat niin kiireisiä, sosiaalisia ja sitoutuneita koko ajan esikoulussa, että he todella vaativat rentoutumista. Plus, minun täytyy kokata! Joten joka päivä kello 5.30 tarkastelemme nyt yhtä näyttelyistämme.

Näyttelyt, joista he pitävät parhaiten nyt:

Sid Science Youngster – Utelias nuori tutkii maailmaansa. laulaminen ja tiede suurella Jim Henson -ilmaisella tunnelmalla. (Sopii 4: lle ja ei ole mitään köyhiä nuoremmille ihmisille)

Word World – Eläimet laulavat ja tekevät sanoja kirjaimista. (Arvioitu 3+: lle jollain vikaan materiaalilla nuoremmille. Hups) Katso täti EM: n koko arvostelu.

Mene, Diego, mene – et vaadi minua kertomaan sinulle, mikä on kuitenkin, jos jo katsot, sinun pitäisi tarkistaa tyypillinen aistin arviointi ja nähdä, jos olet samaa mieltä. Holden on pelännyt viime aikoina sekä tauolla sekä tauolla kuin pahoja velhoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post