Parhaat yön yli vaipat lapsellesi välttää märät sängyt.

Aamut ovat tarpeeksi vaikeita. En ymmärrä sinusta, mutta ymmärrän, että lapsellani, jolla on märkä vuotava vaippa, on erittäin viimeinen asia, jonka haluan nousta. Puhumattakaan siitä, mikä kipu keskellä yötä voi olla, jos vaippavuoto vuotaa. Vauvojen ja arkkien muuttaminen kello 3 on vain kauhea. Jotta nämä valitettavat tapahtumat avautuvat, aiot löytää vauvallesi ihanteellisen muodon yön yli. Saatat olla hieman epävarma tarkalleen kuinka kertoa, tarvitsee lapsesi todella yön yli vaipan. Jos lapsesi herää useita kertoja yöllä vaipan kanssa, joka on märkä läpi, on todennäköisimmin aika tarjota jotain muuta kokeilua, kuten yksi parhaimmista yön yli tapahtuvista vaipoista, jotka olemme havainneet alla.

Kuivan vaipan pitäminen estää niitä todennäköisesti heräämästä niin useita kertoja koko yön ja johtaa molemmat parempaan nukkumisaikatauluun! Tietysti tämä koko yön yli vaippa -asia ei koske vastasyntyneitä. He eivät todellakaan vaadi absorboivia vaippoja, kun he ovat vielä niin nuoria että heräävät usein koko yön sekä ruokittuina että muuttuneina.

Parhaat yön yli vaipat, jotta vältetään märät sängyt.

Mikä on yön yli vaippoja?

Vauvat nousevat koko yön kaikenlaisista syistä, mutta jos sinusta tuntuu, että olet tehnyt kaiken voitavasi tehdäksesi niistä mukavia, koska ne eivät silti näytä nukkuvan, se voi olla heidän vaipansa, joka on ongelman juuri . On mahdollista, että päivän aikana käyttämäsi vaipat eivät vain pidä tarpeeksi. Yön yli vaippa on paljon absorboivampaa, mikä tarkoittaa, että lapsesi pysyy mukavana ja unessa.

Mitä etsiä

Materiaalit, joista se on valmistettu
Muutaman viime vuoden aikana se on päätynyt lukuisasta vanhemmasta, että vaipat voivat sisältää kemikaaleja, jotka ovat haitallisia vauvoillemme. Jos tämä on sinun kysymys, tarkista vain, mistä vaipat koostuvat. Siellä on paljon luonnollisia vaippabrändejä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ettet löydä yön yli vaippaa, jonka kanssa tunnet olosi mukavaksi.

Onko se absorboiva?
Cha-ching! Tämä on varmasti paras asia, jota etsit parasta yön yli vaippaa hyvin. Koko asia on pitää pieni tunne kuivana. kaikkein absorboivissa vaipoissa on lukuisia kerroksia, ylimääräinen absorboiva ydin, samoin kuin yleensä veden absorboiva kemikaali. Älä anna tämän huolta myös sinulle, varmista vain, että vaipan sisäkerros, joka todella koskettaa vauvan ihoa, on valmistettu turvallisesta, pehmeästä materiaalista.

Mikä on kustannukset?
Ymmärrän, että haluat unen niin hyvin kuin haluat, että lapsesi olisi mukava, älä kuitenkaan rikkoa pankkia yön yli vaippoja. Yön yli vaipat kuluttavat hiukan paljon enemmän kuin tyypillinen vaipapakkauksesi, mutta et kuitenkaan mene heidän kanssaan niin nopeasti, että sen pitäisi tasoittaa.

Mikä muoto on paras?
Ilmoitan sen vain yhden paljon enemmän, tämä koko asia on tehdä lapsestasi mahdollisimman mukava. Mukana oleminen on yksi asia, samoin kuin vaippa, joka ei ole muodoltaan toisena. Haluat taata sekä jalkojen aukot ja puolivälissä sekä joustavat ja joustavat.

Pidä kiinni tuotemerkkistäsi
Juuri koska vaipat eivät ole tehneet sitä yöllä, kuten haluaisit heidän, ei tarkoita, että sinun pitäisi luopua päiväsaikasi suosikki. Sen sijaan etsi öinen versio näistä täsmälleen samoista vaipoista. Ymmärrät todennäköisesti jo, että lapsesi on mukava heissä, samoin kuin ei luota ihottumaa, mikä tekee tästä sujuvan siirtymisen.

Erinomainen ratkaisu

Ennen kuin hyppäämme yön yli vaippiin, yksi suosituimmista tuotteistani on Sposie -tehostintyynyjä – nämä bitin insertit ovat erinomaisia ​​ja niitä voidaan hyödyntää minkä tahansa tyyppisillä vaipalla ja voivat nopeasti ratkaista uvenright -vuotojen ongelman. Heillä on 5 tähteä, joilla on yli 2000 Amazonista. Voit tarkistaa täyden arvioni täällä. Â Heille tarjotaan melko paljon, mutta olen yleensä mielestäni edullisin Amazonissa. Tarkasta nykyiset kustannukset täällä

Parhaat yön yli vaipat

Huggies ylittää

Huggies on jo menossa tuotemerkkiin, koska ne ovat niin luotettavia, samoin kuin täsmälleen sama luotettavuus koskee niiden ylimääräisiä. Itse asiassa ne ovat todennäköisesti vaippa, joka voi pitää kaikkein nestemäisimmät, kun pysyy turvallisesti bittillä. Ne on erityisesti valmistettu välttämään vuotoja, jotta lapsesi estävät myös vaipan ihottumaa. Tarkista nykyiset kustannukset täällä!

Rehellinen yön yli

Rehelliset vaipat ovat nopeasti päätyneet mieluummin uusille vanhemmille, koska he ovat kaikki luonnollisia, hypoallergeenisia, jotka on tehty kestävästi, ja olkoon totuudenmukaisia ​​erittäin söpöjä. Heidän yön yli vaipat pysyvät uskollisina kaikelle. Ne ovat 20% paljon absorboivampia kuin rutiininomaiset totuudenmukaiset vaipat ja tehdään muotoilemaan mukavasti. Tarkasta läsnä cOSTS täällä!

Luvs Ultra Leakguard

Luvs ei ole vain edullinen, mutta tarjoaa rahan takaisinvarmuuden, jos et pidä heidän tuotteestaan. Joten kokeile niitä käytännössä ilman riskiä! Napsauta täältä saadaksesi selville tarkalleen, miten kaikki toimii. Et voi edes vaatia huolta siitä, koska ne tuottavat erinomaisen yön yli vaipan. Tarkista nykyiset kustannukset täällä!

Pampers pikkulasten kuiva

Pampersin pikkulasten kuivat vaipat ovat todella melko edullisia, joten ne ovat erinomainen valinta, jos haluat vain tarjota tämän yön yli. Heillä on 3 kerrosta ja sisältävät geeliä, joka muuttuu bit -taikuuksien ottamiseksi helmissä. Yksi syy siihen, että nämä ovat suositeltavia, on tarkalleen kuinka pehmeät ja monipuoliset ne ovat. Tarkista nykyiset kustannukset täällä!

Pampers Swaddlers yön yli

Kuten kaikki swaddlerit, nämä vaipat ovat huopa pehmeitä. Heillä on kehitetty suurempi absorptioalue kuin aikaisemmissa Pampers -valinnoilla sekä geelimateriaalilla kosteuden ottamiseksi. Yksi valtava plus on, että niillä on kosteusindikaattori, joka on sininen viiva, joka näkyy, kun vaippa on märkä. Tarkista nykyiset kustannukset täällä!

Babyganics Ultra -imeytyvät vaipat

Tämä on vielä yksi tuotemerkki, joka pyrkii tuottamaan orgaanisia vaippoja ja hyödyntämään kaikkia luonnollisia materiaaleja, mutta samalla kun tämä vauvaganiikka tekee samoin kahvoja pitääkseen vaippiensa kustannukset alaosassa. Ne välttävät vuotoja hyvin hyvin kuin jos haluat nähdä ne toiminnassa, tarkista tämä erinomainen arvio lapsen swagista napsauttamalla tätä. Tarkista nykyiset kustannukset täällä!

Bambu -luonto

Ymmärrän, että kaikki hippi -mamat pitävät jo näiden vaipojen melusta. Anna minun kertoa sinulle myös minä! Ne todella tehdään täysin luonnollisiksi bambu -massasta, jota esiintyy erittäin absorboivana. Varmista vain, että koot, koska ne juoksevat vähän pieniä. Tarkista nykyiset kustannukset täällä!

Seitsemännen sukupolven yön yli vaipat

Nämä ovat ainoat tämän luettelon vaipat, jotka ovat kertakäyttöisiä, mutta samoin biohajoavia, mikä tarkoittaa, että voit tuntea olosi hyväksi siitä, kuinka vaikutat ympäristöön. Ne koostuvat kaikista luonnollisista materiaaleista, jotka tekevät niistä ihanteellisia herkälle iholle. Ne vievät paljon enemmän kuin tyypillinen vaippa, mutta ne eivät ole eniten absorboivia tässä luettelossa. Tarkista nykyiset kustannukset täällä!

Bumgenius FreeTime – Hienoin kangasvaihtoehto!

Äideille, jotka ovat huolissaan vakavista kemikaaleista kertakäyttövaipoissa, on paljon valintoja. Bumgenius on yksi näistä uskomattomista vaihtoehdoista. Et ehkä usko, että kangasvaipat ovat erittäin absorboivia, mutta tämä on samoin kuin sen ulkopeite, joka on vuoto. Se on myös nopeasti säädettävissä, jotta se voi kasvaa lapsesi kanssa jopa 35 lbs. Kaiken lisäksi voit tuntea olevani äidinä, koska se ei ole osallistunut kaikenlaisiin enemmän vaippoja kaatopaikalle. Tarkista nykyiset kustannukset täällä!

Saatat myös nauttia

Paras sänkyjenhälytykset ja tarkalleen kuinka lopettaa sängynpoisto nopeasti!

Hienoin reppusvaippalaukku ja miksi jokainen äiti tarvitsee sellaisen

Kuinka estää vaippa ihottumaa + hienointa vaippa -ihottumaa kermaa

Pin myöhempää -parhaat yön yli vaipat, jotta vältetään märät sängyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post