15 Asiaa, joita kaipaan pre-Kid-päivistäni

Tämä julkaisu on vähän hauskaa, ihmisiä. En todellakaan muuttaisi kasvavia menetelmiäni maailmalle. Nuoret poikani ovat sekä maailma ja elämäni ovat rikastettuja, hauskempia ja paljon hauskempia kuin noista bambinoista … kuitenkin joskus kaipaan paljon itsekkäitä, huoletonta Kid-päiviä, joista olen iloinen ja uskoin Te miehet voivat myös yhdistää.

Elämä näytti helpommalta pre-kidiltä. Velvoitteen valtavuus, kuten tarvitsee saada nuori instituutiolle ajoissa, samoin kuin ymmärtäminen, että sinun on todella aikuinen nyt, kun tunnet 16 siellä*napautuksen päätä, on vähän pää f *** monta päivää. Ei riittävä talouslaitoksen obvs.

Päivän aikana krapula, tauti tai tyypillisesti “ei voi olla päivällä”, joka on korjattu pois ‘Huomisen viikonloppu’ tai ‘minä vain rinteitä sänkyyn/sohvaksi työn jälkeen ja kylmäksi kunnes tunnen oloni paremmaksi ‘vain ei ole enää olemassa. Ei niin kuin se olisi hyödyntänyt. Nuoret tarkoittavat ruokintaan, tarinoita tarkistettaviksi ja tyypillisesti vanhemmuusvastuu kuitenkin sinusta tuntuu. Sen lisäksi, että tunnet paskaa paljon, kun he tulevat mukaan, kun lapset poimivat virheitä koko ajan ja välittävät ne anteliaasti sinulle. Koko ajan. Mikä merkitsee vähän aikaa toipuakseen heidän ja omansa tyhjentämisen välillä. Hyvät ajat.

Kaipaan unta, se kultainen 7-8 tuntia keskeytettyä unta. En pidä itseäni siitä, että otin sen tietyille pre-kideille. En myöskään pidä surkeasta itsestäni myös bit -unessa. Se saa minut aina tavoittamaan ruoan, jota kehoni vihaa ja unen puutteesta tulee tämä itsesaatoisykli, joka voi tuntua vaikeaa murtaa. Vanhin nuori ei nukkunut yksinään, ennen kuin hän myös 6 -vuotiaana varmistaakseen, että se oli hauskaa.

Kaipaan, että minulla on ainoa omistus ja hallitsee puhelinta/tietokonetta/TV -kaukosäädintä. Itse asiassa minun syytäni antaa Blighters hyödyntää tekniikkaa samoin kuin Netflix -nuoret voivat olla.

Kaipaan lapsia vapaat kaverit. Jotkut ovat juuttuneet ohjelmaan ja olen parempi kuin koskaan heidän kanssaan, vaikka lukuisat ajautuivat pois, kun päädyin vastasyntymään alkuaikoina niin kuin en syytä heitä. Olen huomannut itseni jälleen kerran nuoreni ovat hiukan vanhempia, samoin kuin vain todella ensimmäinen vuosi, joka näki minut elävän elämäni, joka pyörii lapseni kehon toimintojen ympärillä, mutta joissakin tapauksissa nämä siteet leikataan niin myös voi olla T olisi korjattu. Kaipaan, että en tarvitse 2 kuukautta järjestääksesi yötä hyvien ystävien kanssa nuorten kanssa. Maanantai vuonna 2021 on yleensä se, mikä tulee esiin, kun paljon enemmän kuin kaksi meistä kokeilee ja rutiinia päiväkirjojamme.

En todellakaan voi pitää mielessä, että minun ei tarvitse jakaa ruokaa. Olen kuitenkin runsas nainen, mutta nuorin kiinni hänen menemässä käsiini vesilasilleni aikaisemmin tänään, jotta hän voisi kupistaa sen sormillaan samoin kuin se melkein rikkoi minut. Haluan vain syödä ruokaa rauhallisesti kuin vanhat päivät!

Siisti talo. Siivoan kuin täällä on Grounhog -päivä, samoin kuin haluaisin, että kotini pysyisi ainakin puhtaana tyhjiön jälkeen yli tunnin ajan. Pesupesu on pahin, tuntuu siltä, että täällä asuu paljon enemmän kotitalouksia, en ole koskaan tavannut.

Spontaanisuus. Vain tekemällä mitä tahansa, mitä pidän, tarvitsematta suunnitella asevoimien operaatiota sen tekemiseksi. Se tekee myöhään illalla Tescolle paljastavan olevan pieni tauko Pariisissa.

Vannon. En ollut koskaan vannonut merimies, mutta ‘sokeri’, ‘poo’ ja ‘fiddlesticks’ saavat minut todella haluamaan lyödä itseni sopimukseen sekä hyödyntää F -sanaa hylättynä.

Keskeytymätön keskustelu. Toinen puoli kuin minä yleensä taistelen jatkuvien keskeytyksien yläpuolella, jotta voisin käydä todellista keskustelua. Montakaan aikaan tarjoamme ja löydämme itsemme samoin kuin uupunut palaamaan siihen, kun nuoret viimeiseksi nukkuvat.

Mikä johtaa minut hiljaisuuteen. Seisoin jonossa tyhjässä pankissa tänään ja hengitin sitä hiljaisuutta. Äitini huolehti lapsestani autoissa ja kuorma -autoissa, lapsen, joka oli rannannut edellisten 4 tunnin ajan ja tuntui siltä, että ne tuntui kuin ne Viisi minuuttia, jotka odottivat rahaa, shekki vastaa tunnin välittämistä.

Ei ole äitiä. Käytin tekemään 300 istua päivässä (tiedän, että myös nauraa), mutta 2 c-osaa myöhemmin, se on täällä #Mumtumforever. En voi edes saavuttaa tasaista vatsaa kahdella parilla Spanxia.

Ei turmeltu niin paljon. Olen Born Worrier, mutta nuoret ottivat stressini ja ahdistukseni stratosfäärin tasoille. Olen huolestunut hellittämättä heidän hyvinvoinnistaan, samoin kuin minun, kamppailemaan väistämättömän syyllisyyden kanssa, jonka vanhemmat tuntevat, kun me taisteluun on sekä henkilö että vanhempaa, ja olen huolestunut siitä, olenko myös suuri vanhempien päiviä. Epäilen edes tämän julkaisun säveltämistäTand ymmärrät.

Nouseen minkä tahansa tyyppisen ajan, pidän viikonloppuna/lomalla. Nuoret 7 -vuotiaana samoin kuin 4 nyt, joten ne alkavat nousta ja viihdyttää itseään viikonloppuna, mutta se ei ole vielä johdonmukaista, mikä tarkoittaa, että nousevat puhelut kello 6.00 menevät edelleen täällä sekä tuskallinen.

Kuumaa teetä. Viimeinen kuuma kuppi oli iloinen vuonna 2010.

Kiinnittää sen!

Osta bestsellere

Debyyttikirjani on oppaani selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä talossa ja tarjoaa tietoa tarkalleen siitä, kuinka digitaalisen yrityksen tuottaminen tai palata töihin luottavaisesti.

Mumboss: Totuudenmukainen äidin opas selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä talossa (UK 2. painos)

Saatavana Amazonissa tai kuultavissa

Työskentelevä äiti: Opas selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä töissä että talossa (USA/Kanada Edition)

Saatavana 8. syyskuuta 2020. Osta nyt Amazonista

Kuten mitä olet lukenut? Sitten miksi et noudata Vickin kanssa Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä ja Instagramissa

Älä koskaan unohda viestiä!

Tilaa Rehellisetmumin tavalliselle sähköpostiuutiskirjeelleni, jossa jaan uudet blogi -viestisi, blogivinkit, tapahtumakutsut, kilpailut sekä uutisia uudesta kirjastani. En koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa.

FacebookTWitterPinterestemailTumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post