Lihavuustilastot Yhdysvalloissa

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

https://apis.google.com/js/plusone.js

Kuvan lähde

CDC: n mukaan lähes 40% Yhdysvaltojen aikuisista on lihavia. 1970 -luvulta lähtien liikalihavuusaste on paljon enemmän kuin kaksinkertaistunut aikuisilla että lapsilla. Viimeaikaiset tutkimukset viittaavat siihen, että liikalihavuusaste on nykyään tasainen, mutta tämä on edelleen laaja terveys- ja hyvinvointikysymys Amerikassa. Lihavuus myötävaikuttaa useisiin suuriin kasvaviin terveys- ja hyvinvointiolosuhteisiin Yhdysvalloissa, mukaan lukien sydänsairaudet, aivohalvaus, tyypin 2 diabetes sekä tietyntyyppiset syöpätyyppiset. Kaikki nämä ovat estettävissä asianmukaisella ruokavaliosuunnitelmalla ja liikunnalla. American Heart Association suosittelee, että aikuisilla on 4-5 annosta jokaista hedelmää ja vihanneksia päivittäin, syö paljon enemmän täysjyviä, hyödyntää nestemäisiä kasviöljyjä, syödä paljon enemmän kanaa, kalat ja pavut Tutustu tarkalleen kuinka tarkistaa ruokaa tarrat ja osallistuvat rutiininomaiseen fyysiseen aktiivisuuteen. ADULLIT PITÄÄ käyttää vähintään 30 minuuttia päivässä viiden päivän ajan viikossa ostoksilla terveellisen painon säilyttämiseksi. Fyysinen aktiivisuus voi olla mitä tahansa aerobisesta, kävelystä, juoksusta, pyöräilystä, urheilun tai kestävyyden harjoittelusta tai kaikkien yllä olevien yhdistelmästä. Liikuntaohjelma.

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=s125x16&ilng=en&section=

Cascia Talbert on kiireinen bloggaaja, kustantaja, freelance -kirjailija, Internet -myyjällä ja viiden lapsen äiti, joka asuu Tyynenmeren luoteisosassa. B.A. Historiassa sekä lainsäädännössä ja terveellisenä terveydenhuollon ja hyvinvointiblogissa äitien terveydenhuollon ja hyvinvointiblogissa ja siinä on innostus säveltämiseen ja pysymiseen terveellisesti sekä Terveys- ja hyvinvointimaailman kirjoittajat sekä äitibloggaajat. Rouva Talbert uskoo, että jos äidit ovat hyvin tietoisia terveys- ja hyvinvointiongelmista sekä tarkalleen kuinka pysyä terveenä, he voivat siirtää kyseiset tiedot lapsilleen ja kääntää nuorten liikalihavuustilastot Yhdysvalloissa

Liittyvät terveelliset ruokailua koskevat ehdotukset, jotka vievät sinut vuoteen 2021

Rouva Talbert on esillä oleva terveys- ja wellness -blogikirjoittaja Wellsphere.com -sivustossa, ja hänen artikkelinsa voidaan myös löytää Ezinearticles.com -sivustolta. Hän johtaa samoin terveitä äitien sosiaalista verkostoa Ningissä, on Talbert Nutrition LLC: n tärkein mainospoliisi sekä Amerikan Wellness Challenge -yhtiön sosiaalisen verkoston neuvoa -antavassa neuvoa -antavassa neuvoa -antavassa lautakunnassa. Noudata häntä Google+: ssa.

Jos pidit tästä lyhyestä artikkelista, saatat ilahduttaa näitä tarinoita.

Ladataan…

var MarketgidDate = uusi päivämäärä (); document.write (”);

Linkki tähän viestiin: liikalihavuustilastot Yhdysvalloissa

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post