Rookiemoms Test TaskRabbit saamalla ne tekemään kaikenlaisia ​​parittomia juttuja

puolikehitysviesti. Meille annettiin luottopiste vain palvelun testaamiseksi.

Rookiemoms Test TaskRabbit saamalla heidät tekemään kaikenlaisia ​​outoja juttuja, kuten kehittää nukketeatteri. Odota. Kuka tarvitsee sitä? Miksi et ripusta kuviani tai taita pyykkini tai korjaa nippejä maaliin Lego -rakenteista, jotka lyövät sitä koko päivän?!

Oletko koskaan ollut jumissa kodissa (ehkä nappaavan vauvan kanssa) ja toivonut, että saatat suorittaa nopean tehtävän? Tai ollut uskomattoman sairas ja valmis maksamaan minkä tahansa tyyppisen määrän rahaa jollekin päivälliselle? Jos kyllä, niin TaskRabbit on sinulle. Se on tapa ulkoistaa asioita, joita sinulla ei ole aikaa tai taitoja tehdä itse. Lähetä tehtävä heidän verkkopohjaiseen järjestelmäänsä tai mobiilisovelluksen kautta sekä lähelläsi oleva joku tarjous työstä.

Whitney sekä otin TaskRabbitia melko perusteelliseen koeajoon viimeisen kolmenkymmenen päivän aikana ja olen valmis jakamaan kokemuksemme. Varoitus: Käytän sanaa ”kani” paljon tässä viestissä; Sitä kutsutaan tehtäviä.

Todennäköisesti hulluin, mitä yritin oli pyytää kania kehittämään minua tämä peruspöytäteatteri (Marien jakoivat online -opetusohjelmasta Babblen avulla). Koska projektin on tarkoitus olla pikavalikoima, oli järjetöntä maksaa jollekin kasa rahaa tehdä se minulle. Muutin 9 dollarin projektin 60 dollariksi. Kuka tekisi niin? Ylhäämapuoli on, että ompelijan kaniinilla oli merkittäviä taitoja, jotka tekivät erinomaista työtä. samoin kuin lapseni rakastavat sitä.

Tässä on pesulaluettelo (ironista kyllä, meillä ei ole koskaan ollut yksilöä pesulaamme!) Erilaisista tehtävistä, jotka Whitney sekä ulkoistain tässä kuussa:

Nouta ruokaa ensisijaisesta ravintolastamme ja tuo se Whitneyn kotiin viikoittaisen toimituskokouksemme aikana: Kolmelle ihmiselle se oli suuri lisämaksu lounaalle; Tekisin tämän jälleen kerran suuremmalle ryhmälle, kuten äidin ryhmä tai kotitalouskokoelma.

Kaivaa kasvit sekä rikkakasvit pihallani: pisteet! Henkilö, jonka tarjouksen hyväksyin, teki erinomaisen työn minimaalisesti. Suosittelen erittäin kanin hankkimista puutarhasi kaivamiseen.

Myöhäisillan päivittäistavarakauppa: Whitney sanoi, että henkilö oli sekä perusteellinen ja harkittu, kun otetaan huomioon, että hän ei pystynyt olettamaan, mitkä hyväksyvät korvaukset olivat, se vaati 2-3 tekstiä ja puhelut 30 minuutin tehtävään.

Ostokset Michaelissa pakkaamaan käsityötarvikkeet, jotka perustuvat toimittamani toivelistalle (Whitneyn inspiroima sekä sukka -nukkekokeet jaettavaksi myöhemmin).

Tutkimus sekä tietojen syöttäminen: loistava tapa kotiperusteiselle äidille pääsemään hallinto-avustajalle. Jos olet huoneen vanhempi esikoulussa, kannattaa ehkä ajatella tätä.

Jakelu myynninedistämispostikortit: Kani oli miellyttävä ja teki erinomaisen työn siirtää postikortteja, jotta voimme kertoa naapurustosta paikallisesta verkkosivustostamme. Voittaa.

Mount jonkin verran lasten taidetta ripustettavaksi: Kani Laura teki fantastisen työn säilyttäen lasteni taidetta seinille.

Hanki kehykset kotitalouden valokuvaseinälle: Tämä kani teki innovatiivista asettelutyötä ja osti sitten kaikki kehykset. Hän antoi minulle useita valintoja samoin kuin valitsin suosikkini. Koska toinen puoliskoni ei halunnut minkäänlaista satunnaisia ​​kaneja talossamme, hän ripustaa ne. Nyt minun täytyy vain täyttää ne.

Myy/lahjoita kirjat: Puhdistavat tehtävät ovat melko suoraviivaisia. Hän otti yhteyttä paikallisiin myyntipaikkoihin sekä lahjoittamiseen ja sai sen tapahtumaan.

Lähetetään laatikko Ohioon: Kanin postitse yksi pakkaus oli tyhmä rahan tuhlausta. Jos minulla olisi runsaasti täynnä lomaa, on rahani arvoinen saada joku kuljettamaan heidät postitoimistoon ja lähettämään ne pois. Kuten se oli, kaksinkertaistin vain laatikon lähettämisen kustannukset.

Valikoima kodinkorjaukset: Whitneyllä oli kaninkorjaus ja maali kotinsa joidenkin osien yli, jotka ajoivat hänen pähkinöitä. Oppitunti: Muista määrittää, mitä työkaluja sinulla on ja mitä heidän on tarjottava. Myös? Kumpikaan korjauspalveluista ei juuttunut.

Myy craigin luettelossa tai eBayssa valikoituja tuotteita: Täällä oppitunti oli, että se on vain arvokkaita tuotteiden ulkoistamisen arvoinen, tai muuten maksat kanin paljon enemmän kuin myynnistä ansaitsemasi ansiot.

Hävitä turvallisesti vanhentuneita lääkkeitä, elektroniikkaa ja vanhaa maalia: Arvostan kanin puhdistamista roskani ympäristöystävällisellä tavalla. Tietenkin, kun hän puhdisti paskaa, löysin siitä paljon enemmän.

Suorita asioita tietyllä ostosalueella: Whitney tunsi paljon menestyvää, kun hän tiivisti useita asioita maantieteelliseen sijaintiin ja sijoitti tehtävän “Suorita asioita Solano Avenuella”. Sitten hän tarjosi tarvittavat asiat – pudottamalla ompeluvalmistajansa korjaamiseksi, kolmipyörien siirtämiseen lähetyskauppaan, pudottaen vanhan rattaiden pois liikearvosta.

Kaksi tehtäviä, jotka pommittivat:

Ripustehyllyt: Whitissä on joitain tuntemattomien hyllyjä ripustettavaksi. Hän ei ole “T tietää, mitä työkaluja tarvitaan (hän ​​ei halua tietää); Hän toivoi, että kani vain hallitsisi sitä, mutta kukaan ei tarjoa tällaisesta amorfisesta tehtävästä. Hänen toinen puoli ripustaa hyllyt juuri tällä hetkellä.

Lähde- ja kehittää makeita korukoruja: Amorfista puhuttaessa postitin tehtävän löytää säästäväisiä komponentteja ja kehittää yhtäkään näistä kahdesta niin kuin meillä ei ollut tarjouksia.

Meillä oli uskomattoman hauska aika ajatella asioita, jotka saatamme palkata, samoin kuin ehkä vähän typerä tehtävämme kanssa testata sitä. Minulla oli jopa joku postitse minulle paketti, suostuen maksamaan heille paljon enemmän kuin lahjan arvo. Hei, minulla on kuitenkin vastasyntynyt vastasyntynyt, samoin kuin se on tehtävä, jota en voi ulkoistaa.

Nyt kun olet nähnyt hullun luettelomme, ajatteletko tehtäviä, jotka olet valmis maksamaan jollekin muulle? Mitä ne ovat?

++++
TaskRabbit toimitti meille verkkosivuston luottopisteen vastineeksi heidän palvelunsa testaamiseksi ja antamalla sinulle vilpittömän mielipiteen. Täällä menet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post