On oltava rintalaukut jokaisen naisen kaapin

jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Rintalaukut ovat pitkään korvanneet ne raskaat käsilaukut ja totes. Kun olet menossa brunssille gal -ystäviesi kanssa tai kiinnität elokuvan tai illallisen ystävien kanssa, säästä hartiat raskaiden laukkujen huolenaiheista ja valitse sen sijaan tyylikäs rintalaukku. Tällaiset rintareppu- tai vartalopussit eivät vain näytä tyylikkäältä, vaan ovat myös mukavin valinta päivittäisten välttämättömyyden kantamiseen, kuten luottokortit, raha, meikki jne.

Tämän suunnittelun kasvavan suosion myötä jopa Louis Vuittonin kaltaiset suunnittelijat ovat luoneet uskomattomia rintalaukkuja. Koska jokaisella naisella ei ole varaa tähän huippuluokan suunnittelijaan, Site Review Handbags sanoo, että kohtuuhintaiset käsilaukut ovat tyylikkäitä kuin LV -käsilaukut ovat nyt saatavana verkossa ja että ne ovat tyypillisesti erinomaisia ​​kopioita alkuperäisestä.

Ennen kuin menet ostoksille, harkitse näitä Louis Vuitton-inspiroimia laukkuja kokoelmaan:

Suosikki pääministeri

Tällä tavanomaisella monogrammilla kangaspussilla on optimaalinen muoto ja koko kaikissa tilanteissa. Vetävän ilmeen lisäksi sen magneettinen sulkeminen tekee siitä erittäin toiminnallisen pussin sallimalla sisällön helpon pääsyn sisälle, mikä tekee siitä pakollisen kokoelmasi.

Kissankytkin

Modernille naiselle tehdään kissan käsitys. Siitä on tullut suosittua hienostuneiden yksityiskohtien ja sileiden käyrien suhteen yhdistettynä houkutteleviin vastakkaisiin väreihin. Laukun suuri kapasiteetti, jota on merkitty kahdella sisätilojen osastolla, päivittäiset välttämättömät ja helposti saatavilla. Tämä laukku on siis ihanteellinen seuralainen lyhyille matkoille tai ulospäin ostoskeskukseen.

Kahdesti

LV: n kahdesti on kompakti ja kevyt rintalaukku, joka tunnetaan monipuolisuudestaan. Kuten nimestä voi päätellä, sitä voidaan joko käyttää ristikehyspussina rento retkille tai se voidaan ripustaa yhdestä sivusta sen pitkällä nahkahihnalla. Voit sekoittaa ja sovittaa tämän erilaisilla asusteilla tyylisi sekoittamiseksi.

Aiheeseen liittyvä Alzheimerin taudin ehkäisy autoimmuunitestauksen avulla

Keisari

Croisette kehitetään tyylikkäästi leikkisyyden sävyllä, jonka tarjoaa sen irrotettava tupsu. Voit joko kuljettaa tämän tyylikkään pussin otteen päälle hihnana, kädessä kytkimenä tai rungon poikki.

EVA

Tämä siro -versio voidaan myös lahjoittaa eri tavoin. Optimaalinen laukku iltaisin, voit kantaa tämän söpön hihnan otteina tai olkapäällä, tai voit jopa antaa sille rento ilmeen käyttämällä sitä kehon ristikkäisenä laukuna.

Jos haluat lisätä nämä laukut kokoelmaan, helpoin tapa tehdä niin on etsiä LV -replikapusseja verkosta. On joitain loistavia vaihtoehtoja Louis Vuitton -kukkaroille ja miesten lompakoille, jotka ovat alkuperäisen inspiroimia näyttää ja tuntua käytännössä täsmälleen samalta.

Linkki tähän viestiin: on oltava rintalaukut jokaisen naisen kaapista

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post