Pakollinen lue: Tinkerlab, käytännöllinen opas bitekertajille

, pidän siitä, että olen noudattanut kaverini Rachelle -tapahtumaa Instagramissa, koska hän tekee aina yksinkertaisia, mutta loistavia asioita lastensa kanssa. Viime vuonna hän alkoi merkitä Instagram -kuviaan hashtagilla #ReTiveTable ehdottaa menetelmää muutaman pakottavan materiaalin asettamiseksi tyhjälle pöydälle tyttärensä kutsuna “Tinkeriin”. Muutamia teistä myös miehistä tekee sen (näen sinut tuolla), mutta luulen, että suuri osa teistä ei ymmärrä siitä.

Tässä on upea esimerkki: yksi äiti asetti sekä Pineconesin ja pastaa muffinssinalla ja tarjosi esikoululaiselle pihdit.

Tarkista se: Materiaaleille ei ole ihanteellista päättymistä, joita tämä lapsi käyttää – hän vain houkuttelee. Ehkä hän tekee kuvion tai ehkä. Käsitteenä on edistää uteliaisuutta ja etsintää.

Rachelle, innovatiivinen pöytäguru, on julkaissut kirjan Tinkerlab: käytännöllinen opas bit-keksijöille, fantastinen kaveri hänelle Internet-naapurustossa, jonka keskus on osoitteessa tinkerlab.com. Hän lähetti minulle kopion tarkistettavaksi.

Tässä on yhteenveto kirjasta omat sanani:

Tee alue lapsesi elämässä luovuuden vuoksi

Esitä heille mahdollisuudet kokeilla, samoin kuin yrittää olla myös häiritsemättä paljon

Esittele työkaluja ja materiaaleja, joita he voivat testata sekä leikkiä

Hyväksy, että ikävystyminen on hyppäämispiste, ei vanhempien ratkaisu

Näiden periaatteiden käyttäminen sekä pari ylimääräistä sotkua sekä virheitä (ne ovat hienoja!), Taideopettaja sekä äiti Rachelle tarjoavat 55 työpaikkaa vaikuttaakseen vanhemmille ja nuorille, kuten paperitalojen valmistukseen; tuottavat roikkuvat rakenteet; CD -levyn muuttaminen pyöriväksi yläosaan, samoin kuin yleinen ”Take Autusta” -kehotteen. (Huomaa itselle: Tarjoa nuorilleni vanha digitaalinen videokamera sekä ruuvimeisseli nähdäksesi mitä tapahtuu.)

Kirjan hengen inspiroima ja käsitellään kolmena peräkkäisenä päivänä talossa nuorten kanssa ennen kuin lähdimme ensimmäisellä kesämatkallamme, annoin 6 ja 9-vuotiaitani “te miehet voivat kuvitella Se on ”projekti heidän kesälomansa ensimmäisen tunnin ajan. Rachelle -ehdotuksen mukaan laitan kiddos ja heidän työnsä siistimattomaan tilaan.

Osoitin heille rullan piirustuspaperia sekä sen pöytäpidikettä, jonka ostin IKEA: sta. Annoin heille sakset avata kimppuja ja jätin tilaa vähän aikaa.

Kutsu, kun Rachelle soittaa menetelmään tarjota lapsille etsintäkehyitä, oli menestys. Muut, jotka olen keksinyt, ovat olleet vähemmän menestyviä. Et halua kuulla niistä; Olen varma, että tunnet virittämisen ja “olen kyllästyneet” julistukset, jos sinulla on yli neljä.

Toinen onnistunut #Creativetable-kutsu kodistani oli maalisirut (varastettu, ER hankittu, maalikaupasta) sekä sydämenmuotoinen reikän reikä. Lapseni sekoitti näiden materiaalien kanssa melko jonkin aikaa, vaikka minun piti olla hänen reikään-operaattorinsa. Hän pani sydämen leikkaukset ostamaan varjossa, teipatti ne pitkälle narulle ja ripusti sen seinälle. Lapseni vaelsi takapihalle. 50%: n onnistumisaste, luulen.

Jos olet kiinnostunut integroimaan tämän tyyppisen toiminnan kotitaloutesi, ehdotan koko sydämestäni Tinkerlab -kirjaa. Viitan siihen edelleen uusia ideoita.

Kirjan materiaali on noin 25% tarkalleen kuinka uskoa kuin Tinker-er ja 75% reseptejä tietyille projekteille. Jokaisessa työssä on luettelo tarvikkeista, samoin kuin monet tarjoavat ohjeita kutsun perustamiseen lapsellesi – samoin kuin joitain kokeita toiminnan pidentämiseksi. (Kukaan ei halua perustaa ja puhdistaa taidetyötä, joka kestää neljä minuuttia!)

Kirjan upea alue on ikä 3-6, mutta käsitteet ovat kuitenkin sovellettavia jokaiselle ikälle. Tarkoitan, kuka ei ilahduttaisi olki -raketin rakentamista! (Katso sivu 106 Tinkerlabista!)

Ja nyt, palkintoosa viestin. Ole asiakas, kun lahjojen widget kuormitukset.

Rafflecopter -lahja

Liittyvät:

Affiliate -linkki Tinkerlab -kirjaan

Rakastatko näitä käsitteitä, vaikka vauva on myös nuori? Tarkista kotitekoinen peli.

Vanhempi lapsi? Kokeile isän uskomattomia projekteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post