HENGITTÄÄ. Neljännen kolmanneksen loppu.

Pikku vauva Sawyer on kolmen kuukauden ikäinen. Jee. Hän hymyilee nyt. Hän gurgles ja coos. Hän on ilahduttavasti se, mitä jokainen raskaana oleva nainen luulee saapuvansa kotiinsa sairaalasta. tiedä mitä tarkoitan? Hän ei ole aivan niin hämärtävä, siellä on paljon vähemmän huijareita, ja hän voi nukkua hyviä pitkiä osuuksia (joskus*).

Heijastukset kolmesta ensimmäisestä kuukaudesta: Â Cuddly ja Sweet Greding, jossa on vähän kidutusta.

Kolmannen kerran vauva äiti osoitti, että paikallinen ja Internet -vanhemmuusyhteisö tuki minua erittäin hyvin. Käsin-alamäet, Twitter-neuvot ja runsas yllätykset ruoasta olivat niin runsaita ja ihania. Joten kiitos siitä.

Mutta aikaisemmasta kokemuksestani riippumatta vastasyntyneen äitiys on vaikeaa (vaikkakin tiukasti) työtä. Whitney kertoi minulle, että kuusi viikkoa unen puutetta pidetään todella kidutuksena, ja uskon hänen. Oli tunteja aikaan, jolloin soijapapu nukkui vain minulle. Ja vain jos olisin liikkeellä. Jos minua ruokittiin ja hydratoitu (eikä tarvinnut pissata), ne olivat pehmoisia, iloisia hetkiä. Mutta jos minun piti harjata hampaani tai tehdä jonkun lounasta, ugh!

Auta. Ei voi. Saavuttaa. Kahvi.

Nämä ovat muutamia suosikkiasioistani:

Tiedät jo, että rakastan iPhoneani.

Ihmetä swaddling-viltti ja kalastaja hinnat sivupuolelle lampaanlihan keinuyhdistelmä. Kun Sawyer lopetti nukkumisen vain vartaloani, siirrimme hänet viereiseen huoneeseen kääntymään. Katso valokuva nähdäksesi, kuinka me turvallisesti kiinnitimme hänet sinne. Nyt saada hänet pois tästä nukkumisjärjestelystä ja sänkyyn on seuraava haaste!

Philips Avent Video Monitor. Meillä oli aiemmin normaali äänimonitori, mutta tunnustan sen, pidän todella nauttimisesta ”nukkuva vauva-TV”. Asetus antaa minun sammuttaa näytön, ellei hän myöskään tee melua. **

Hygeia -rintapumppu. Kuulin ensin nautinnosta, kun Kristen kutsui sitä parhaaksi rintapumppuksi, josta et ole koskaan kuullut viileissä äiti -poimissa. Toisin kuin melkein kaikki muut pumput, se voidaan jakaa turvallisesti ja luovuttaa muille äideille sen sijaan, että se sotkeisi kaatopaikkoja. Jee! Olen niin kiitollinen Katelle siitä, että lähetit yhden minulle, enkä voi odottaa siirtävän sitä seuraavalle äidille! Kun olemme lopettaneet sen joka päivä.

Jotkut hetket, kuten tämä, kun hän ottaa pitkän nukkumisen ja voin saada hengitykseni, haluan vain katsoa kuvia hänestä.

+++
Paljastaa, muistiinpanoja ja mitä ei:

Tämän vauvan elämän kolme ensimmäistä kuukautta olivat paljon enemmän kuin vähän haastavia. Etkö ole varma kuinka pimeää voin saada ja olla silti paljon hauskempaa kuin pyyhkimällä jonkun surkeaa, pidin sitä kevyesti. Mutta Gal Whitney muistaa sen paljon selkeämmin. Hän sanoo: ”Sinustasi tuntui todella kamalasta etkä koskaan halunnut poistua talosta. Hoitotyö loukkaantui. Selkäsi loukkaantui. Coochie, en tiedä. Henkinen tilasi oli ER, ei kommenttia. ”

* Älä ymmärrä minua. Emme nuku läpi yön ja tarkoittaen, että se olisi jinxille toivoa, että meillä on niin lähitulevaisuudessa.

** Tämä näyttö lähetettiin minulle ilmaiseksi korvauksena vanhemmalle mallille Philips Baby Monitor, joka ei enää toimi. Tutkin tätä mallia vuosia sitten osana emobloggaajien verkkoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post