Etsitkö luonnollista energiavahvistimia?

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Äskettäinen kansallisen unensäätiön tutkimus paljasti, että paljon enemmän kuin puolet amerikkalaisista ei saa tarpeeksi unta joka ilta, joten ei ole ihme, että monet teistä tuntevat energiaa nälkäisen. Vaikka paljon enemmän uni on varmasti vaihtoehto – se on todennäköisesti täysin epärealistista kiireisille äideille, jotka estävät lukuisia painetta olla nainen jo päivittäin. Tässä on muutamia Peggy Hallilta, Oregon Chai -yhtiön kansalliselta hyvinvointiasiantuntijalta:

Hengitä. Syvä hengitys auttaa saamaan veren pumppaamaan (ja antaa sinulle hapen lisäyksen) ja auttaa sinua tuntemaan olosi paljon helpommaksi. On myös todella helppoa ottaa 10 syvää hengitystä missä tahansa – metroa ostoskeskukseen. Teen tämän tyypillisesti illalla katsellen televisiota.

Hanki nämä nesteet. Riittävän nesteiden saaminen tarkoittaa, että kehosi toimii kovemmin (ja käyttää paljon enemmän energiaa). Pysyminen hydratoituna ei tarkoita, että olet juuttunut vain vettä – itse asiassa luonnollisesti kofeiinit juomat, kuten Oregon Chai Tämä on haastavaa monille meistä. Huomasin, että jos kannan vesipullon ympärillä koko päivän, se auttaa minua varmistamaan, että saan vaaditun määrän nesteitä.

Vaellus. (Tai kävely, tai pyöräretki tai jopa vain tee pari hyppäävää tunkia.) Vaikka se saattaa tuntua intuitiiviselta, aktiviteettitasosi nouseminen lisää myös energiaasi! Yritän valita kävelymatkan vähintään neljä kertaa viikossa. Jos sää on liian kuuma alueellasi tai liian kylmä, kokeile kauppakeskuksen kävelyä.

Jos sinulla on haastava aika nukahtaa yöllä, se voi johtua stressistä. Joissakin tapauksissa äidit ovat niin kiireisiä, että emme löydä aikaa itsellemme. Tämä aiheuttaa kehomme jännitystä, joka voi johtaa unettomuuteen, masennukseen ja jopa sydänsairauksiin. Varmista, että ajoitat ”minulle aika”, jotta voit energisoida uudelleen.

Liittyvä 5 helppoa tapaa tehdä huoneesta paljon rauhoittavampi

Mieheni vie lapset noin kaksi tai kolme kertaa viikossa, jotta voin saada “minä aikaa”. Sanon utelias nelivuotias, että tarvitsen tätä, jotta voin olla parempi äiti. Kutsumme sitä “äiti -aika”. Minulla on koko talo itselleni ja vietän yleensä aikaa harjoitteluun, kiinni suosikki televisio -ohjelmaani tai käyn hyvää pitkää kylvyä laventelin kylpysuoloilla. Varmistan myös, että minulla on hyvä kuuma kuppi Oregon Chai -teetä. Mitä teet “minun aikasi aikana?”

Keskustele tästä foorumissamme

*Ilmoittaminen: Sain mukin, mukilämmämmän ja 10 unssin kanisterin Oregon Chai Tea Latte -seoksen Oregon Chaiilta vastineeksi tästä artikkelista.

Linkki tähän viestiin: Etsitkö luonnollista energian tehostajia?

5/5

(1 katsaus)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post