Kotisynnillä suistui: Jennifer käveli lääkärin

, meillä on tänään vierasjulkaisu (olen lomalla) Kincercycle-luojalta sekä ensimmäistä kertaa äiti Jennifer Pesetsky.

Tässä on kuvitellut syntymä: Työskentelemme kotona. Keittäisin jonkin tyyppistä keittoa tai muhennosta, lemmikkien kissamme ja kävelen ilman haistaa ilmaa, tarkistaen taivaan ja koskettaen kasveja. Lähellä todellista syntymäaikaa, kolme kätilömme ilmestyivät samoin kuin ne laittaisivat kylmät kankaat päähän, hierovat selkäni ja auttavat minua vaikeimmin supistuksissa. Sitten vastasyntynyt ilmestyi omalla ajallaan ja tervehtii tyytyväinen aviomieheni, kätilömme, kissan ja minä. Hänet laitetaan rintaani käpertymään tai sairaanhoitajaan, mitä hän tunsi. Olisin täynnä iloa ja onnea.

Ja nyt todellisuus.

Kyllä, järjestämme kotisyntymisen huolimatta joidenkin kotitalouden jäsenten ja joidenkin ystävien vastalauseista. Pidimme kätilöistämme sekä upeasta synnytyksen edeltäneistä vierailuista heidän kanssaan, jossa puhuimme ravinnosta ja kuuntelimme vauvan sykettä. He kehottivat sileä ihoani ja luja abs. Katsoin jokaista vierailua heidän kanssaan.

Meillä oli joitain hikkaa raskauspolulla. Minua pidettiin ”edistyneinä äitien ikä”, samoin kuin meillä oli kaksi keskenmenoa ennen tätä raskautta. Ikääni jälkeen saimme varhaisen CVS -testin, jonka laboratorio hajotti. Pitkä tarina, mutta meillä ei kuitenkaan ollut tuloksia siitä testistä ja jouduimme odottamaan kuukautta amniolle ja huomasivat, että kaikki näyttivät hyvältä. Sen jälkeen se oli melko sileä purjehdusta lukuun ottamatta tulehtuneita käteni, jotka tekivät säveltämisestä ja käsityöstä täysin mahdottomaksi.

Takaisin itse syntymään.

Pikkulapsemme erääntyi joskus toukokuun lopulla tai kesäkuun alussa 2010. Huhtikuun lopulla suunnittelimme vauvakuvaa ja viikonloppulomaa juhlimaan 39. syntymäpäivääni (sanoin edistyneen äidin ikä, eikö?) Yö 26. huhtikuuta, Menin nukkumaan samoin kuin haaveilin kuumista lähteistä. Umm, ei. Se osoittautui, että se ei ole kuumia lähteitä, mutta veden rikkoutuminen sekä rikkoutumiseni ja rikkoutuminen. Hieman paniikin ja sekaannuksen jälkeen (“se on yhtä varhain”, “mitä tapahtuu”, “en odottanut, että vettä olisi niin paljon!”) ​​Soitimme kätilöillemme, jotka kertoivat huolellisesti, että emme voineet, että emme voineet “Talon syntymä on 35 viikkoa, mikä oli varhaisessa vaiheessa kotimatkalle. Vauvoilla voi olla aliarvioituja keuhkoja tai muita ongelmia, jotka tarvitsevat välitöntä sairauden huomiota.

Hieman järkyttyneenä, otimme suihkut (tämä oli mieheni konsepti, joka oli upea), samoin kuin pakatut laukut lääketieteelliselle laitokselle, jota emme olleet tehneet eikä järjestäneet tehdä. Kävelimme lääketieteelliseen laitokseen (2-korttelin kävelymatka), pitämällä kättä, tuomme syntymäpallamme sekä tarkistamaan tähdet taivaalla.

Jonkin verran työkyvyn jälkeen triaatiokaapissa huomasimme, että vauva oli rikkomus samoin kuin vaadimme C-osastoa. Tunnin kuluttua ajasta triaatiohuoneessa, lapsemme toimitti C-osasto klo 10.41 27. huhtikuuta 2010. Hänet vietiin minusta ja vietiin lääkärinhoitoon. En mieluummin pidä mielessä kaikkia näitä yksityiskohtia, koska unettoman yön sekä todella voimakkaiden lääkkeiden jälkeen. Hän oli 4 kiloa 6 unssia ja vietti 9 päivää NICU: ssa. Paitsi painonsa, hän oli erittäin terveellinen tyttö.

Koska olemme juutalaisia ​​hänen 8. elämänpäivänä, meillä oli vastasyntynyt nimeämisseremonia NICU: n ulkopihalla rabbimme ja NICU -sairaanhoitajamme kanssa. Me nimitimme hänen tähden Maliaksi; Hänen heprealainen nimi on Kochava Malka – tähtien kuningatar. Hänen nimillään on myös kotitalouksien merkitys; Hänet on nimetty aviomieheni suuren tatin mukaan, joka lisäsi aviomieheni äitiä, samoin kuin sen jälkeen, kun isoätini, joka meni naimisiin holokaustin jälkeenjääneen kanssa, samoin kuin heillä ei koskaan ollut lapsia.

Nyt hän on tyytyväinen 14 kuukauden ikäinen. Hän on kehityksellisesti ihanteellinen kohteessa, samoin kuin käyrän pohjaa korkeudelle ja painolle. Monista syistä emme yritä menestyä vauva.

Tämä on tarina tähden syntymästä, josta viimeinkin huomaan olevani tyytyväinen.

Kiitos paljon Jenniferille tarinansa jakamisesta. Hän on KinderCycen takana oleva äiti – www.kincercycle.org – auttavat kotitalouksia pääsemään eroon lasten asioista, jotka he ovat tekemisissä ja saavat haluamansa lasten tavarat. Hän asuu Berkeleyssä, Kaliforniassa toisen puolen ja 15 kuukauden ikäisen tyttärensä kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post