Des Moinesissa esiintyviä asioita vauvan tai pienen lapsen kanssa

Baby Carter rakastaa Iowa Specify Fair | Kuva: Christi Jensen

Hei pikkukaupungin ihmiset – tämä on sinulle! Christi sivustolta ymmärrettiin aiemmin pieneksi Tässä on hienoja käsitteitä siitä, mitä tehdä vauvallesi tai pienelle lapsellesi Des Moinesissa säästä riippumatta.

Kävellä Des Moinesissa

Työnnä rattaita Grey’s Lake -järven tai Rauhan River Parkin päällystettyjen polkujen ympärille. Tämä on hieno tapa tavata muita äitejä ja saada liikuntaa. Se on täydellinen niille teistä, joilla on varhaiset nousut, ja voit lyödä yhtä aikaisin ja toiseen myöhemmin päivällä. Molemmilla on leikkikentät, mutta Raccoon-joella on erilliset tilat pienemmille lapsille, se on uudempi ja puoliksi peitetty. Siinä on myös sprinklerejä kesällä ja erittäin mukava hiekkakuoppa.

Leikkikentät ilkeille sääpäiville

Ankenyn nuorten leikkipaikka (avoin klo 10 ”“ Klo 20.00 maanantaisin, tuntia vaihtelevat muina päivinä) on sisätiloissa sijaitseva Romper -huone, jossa on ystävällisesti pienen lapsen alue nuorille 6Mos – 3v. Heillä on vaahtolohkoja ja niin, että pienet lapset voivat kiivetä/nojata/makaa. Tarkista sivusto hinnoille ja tunteille. Takapiha seikkailut ovat leikkikenttä -näyttelytila, joka käyttää myös avoimia leikkiaikoja (10.00 ”” 5:00) viikon aikana (suljettuja viikonloppuisin). Se ei ole ihanteellinen pienille, vähän, mutta se on lapsiystävällinen, sillä on hienoin kokoelma Melissa & Doug -juttuja, joita olen koskaan nähnyt ja muut äidit ovat asuttaneet. Tarkasta sivusto tunteja ja hintoja avoimeen peliin (ei mitään viikonloppuisin, anteeksi!). Voit tuoda lounasta syömään heidän lounashuoneessaan, käyttää heidän jääkaappiaan, ja heillä on jopa paperilevyjä/ruokia, jos tarvitset niitä.

Osua ostoskeskukseen Â

Jordan Creek Mall ja Play -alue ovat hauskoja säästä riippumatta. Vauvan jälkeen opit melko nopeasti välittämään vain siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat, kun todella teet jotain väärin. Siksi koko aamun tai iltapäivän viettäminen ostoskeskuksessa on kunnossa. Anna Bit One Play -tapahtuman kanssa Pottery Barnissa, näyttää heille Apple -kaupan tietokonepelit ja musiikki, tarkista Minnows Scheels Sporting -tuotteissa, sairaanhoitaja hoitotiloissa (mielestäni ainakin kolme), syödä Ruokatuomioistuimen juna ja ”väärennetty” myymälä, kun he nukkuvat rattaissa. (Sanon “väärennetty” myymälä, koska käsittelin luottokorttini miljooniin harjoittamalla tätä käyttäytymistä Targetissa poikani varhaisina aikoina. Toisin sanoen Target on loistava paikka viihdyttää hyvin pieniä lapsia.) He myös Pidä äiti -elokuva tiistaisin. Ps. Älä ota unta huonoa päätöksentekoa, ota arvokas lahjasi leikkialueelle perjantai-iltana. Lainaa aviomieheni yhdellä huonolla yrityksellemme: “Se on kuin kärpästen herra siellä.”

Vieraile kuuluisassa Iowa -määritelmässä messut

Iowa määrittelee Fairgroundsâ (kuvassa yllä valtava sika!) On vajaakäyttöinen, mutta ihanteellinen paikka ottaa vähän. Päällystetyt jalkakäytävät rattaille, paljon ruohoista aluetta, ja yleensä siellä on jonkin verran eläinnäyttelyä tai muuta meneillään. Se on ilmainen sesongin ulkopuolella ja avataan kello 8. Messujen aikana mene varhain aamulla saadaksesi läheisen maatilan kokemuksen ja välttääksesi väkijoukkoja. Diskonttokoron liput saatavilla. Illaissa on ilmaista viihdettä, joten hanki joitain muita vanhempia ja siirry lastenhoitaja-vapaaksi yölle kaupungissa. Ps. Haluamme lyödä alueen läänin messuja. Monet ovat ilmaisia, heillä on paljon kiddie -ajoja ja myyvät hyvää ruokaa puoleen tai vähemmän suurten määrin messujen hintaan. Kokeile Warren Countyn messuja Indianolassa aloittelijoille.

Kuuntele tarinoita kirjastossa Â

Des Moinesin julkisessa kirjastojärjestelmässä on tarina -aika melkein päivittäin, jos tiedät kuinka löytää se. Franklin Avenuen nuoren lasten tarina -aika on yksi suosituimmista paikoista, ja heillä on taipumus mennä ulos. Ei ole mitään kävellä ja nähdä Clifford Big Red Dog, eläintarhaeläimet tai tanssiva koira. Kirjaston lasten sivuilla julkaistaan ​​kuukausittaisia ​​rutiineja. Internet -kirjoissa on saatavana sekä nuorten aktiviteetteja. Äideille, jotka eivät todellakaan voi mennä kirjakerhoon, DMPL käyttää myös Internet -kirjakerhoilla.

Roiskuttaa uima -altaalle

Aurinkoisena päivänä kiinnitä varpaasi veteen yhdellä alueen kahluualtaalla ”“ Ashby Park ja Union Park ovat kaksi suosiota. Se on erinomainen paikka tavata ja tavata muita äitejä. Monilla on varjoisia alueita, mutta sinun on vaadittava paikkaa varhain. Olen huomannut, että Legion Parkin kahlaaja -uima -allas saa paljon varjoa iltapäivällä ja on ihanteellinen äideille, jotka yrittävät tappaa nämä viimeiset tunnit ennen kuin isä saapuu kotiin. Ashby ja Union pysyvät avoinna klo 19 asti, mutta monet muut sulkeutuvat klo 16.00. Muuten, yhdellä Des Moinesin vanhimmista uima -altaista, Ashworthissa, on iso uima -allas ja melko kunnioitettava kahlaaja -allas. Se ei ole niin tyylikäs kuin uudet vesikeskukset, mutta se on hieno uima -allas ja upea aika ”“ Alle 3 -vuotiaat lapset ovat ilmaisia. Kausiluonteiset passit ovat yleensä paljon.

Saada buSY tiedekeskuksessa

Tiedekeskuksen pienlapskaupunki avataan kesällä klo 9.00, tarinan aikaan aamulla. Tarkasta hinnat ja tunteja ennen vierailua. Tämä on hieno alue pienille lapsille ”“ Se on avoin, siellä on istumapaikat vanhemmille, joilla on muutama kirja ja lelu (tuo suosikkisi mukaan). SCI käyttää päivittäisiä ohjelmia kaiken ikäisille, leireille, nukkumistavoille ja jopa kokopäiväiselle esikoululle. Jäsenet ja alle kahden lapsen pääsevät ilmaiseksi. Perheenjäsenyyskustannukset ovat kohtuulliset, jos tulet muutaman kerran.

Onko tänään pallopeliä?

Des Moines on Chicago Cubsin maatilajoukkue ”“ Iowa Cubs. Puisto on yksi Yhdysvaltojen parhaimmista, ei tupakointi ja siinä on piknik-pöytäistuimet perheille. Vauvat ovat aivan yhtä mukavia osastoissa, mutta pienet nuoret pitävät piknik -alueelta, koska he voivat nousta ja liikkua. Osta palkitsemiskirja alennusta aikuisten yleisestä pääsystä ja allekirjoita nuoret käyttöliittymään ”“ Sisältää liput seitsemään erityiseen kotipeliin 15 dollarilla. Alle 3 -vuotiaat lapset eivät tarvitse lippua, jos he eivät tarvitse paikkaa.

Vaeltaa kirjakaupan ympärillä

Kun poikani oli erittäin vähän, vietimme hänet paikalliseen kirjakauppaan. Koko ajan. Saimme täytteemme lautakirjoista, hyvistä lehdistä ja kahvista. Nuoret indeksoivat matolla olevan lasten alueen ympärillä, kun käänsimme nykyisten magien läpi ja joivat kaivattua kahvia. Nyt kun hän on vanhempi, teemme saman tarkan asian Barnes & Noblessa. Heillä on Thomas, jonka juna on asetettu kuolemaan, ja hän pelaa ikuisesti ilman kurkista. Hän on löytänyt niin paljon lelujen jakamisesta ja kun hän kyllästyy, luemme tai käymme välipala -alueella. Tarkista tarina- ja kirjakerhot äideille, jotka tarvitsevat ”minua” aikaa.

Etsi muita apinoita eläintarhasta

Blank Park -eläintarha ei ole suurin eläintarha, mikä tekee siitä ihanteellisen bit lapsille. Se on myös mäkinen, mikä tekee siitä ihanteellisen uusille äideille, jotka pyrkivät saamaan liikuntaa. He lisäävät aina uusia näyttelyesineitä, mutta tässä iässä kyse on enemmän ulkona olemisesta – myös varjoisat alueet ja sisätaitot. Alle kolme on ilmaista, aikuiset ovat 14 dollaria, suuret nuoret ovat 8 dollaria ja perheenjäsenyys alkaa 89 dollaria vuodessa (joka toimii myös muissa eläintarhoissa) ja voidaan yhdistää kustannussäästöihin tiedekeskuksen kanssa.

Vaeltaa taidekeskuksen ympärillä

Pidän Des Moinesin taidekeskuksesta ”“ Haluamme suunnata sinne aamulla kevyelle aamiaiselle ja nauttia tästä kauniista laitoksesta ja kokoelmasta. Perhetoiminnot joka toinen lauantai ovat ilmaisia, mutta vaativat ilmoittautumista.

Jaa välipala viljelijöiden markkinoilla

Des Moines Farmerin keskustan markkinat ovat niin upeita, kun olet päivittäin kello 5 lapsen kanssa, joka ei anna sinun nukkua. He eivät aloita vasta klo 7, mutta varhaisessa vaiheessa oleminen on yksi suurimmista lahjoista ”“ Se on ehdottomasti pakattu ja ärsyttävä myöhemmin. Hanki ensimmäiset dibit aamiaisburritoon, kahviin, vihanneksisiin, evästeisiin, vapaa-ajan muniin ja lihaan. ja ole kotona kello 8.00. Markkinoiden kanssa on aina festivaaleja jne., Mutta ne vaativat sinua osallistumaan vähän myöhemmin.

Tutustu muuhun valtioon

Kokeile tätä nopeaa luetteloa hyppypaikkana löytääksesi alueen nähtävyyksiä ja päiväretkiä. Huomaa, että monet Iowan kaupungit suljetaan käytännössä sunnuntaisin. Kokeile pähkinä sunnuntain antiikki; Boone kauniista puistoista, junista ja perheestä; Tai Iowa City College Campus -taidetta, kirjakauppoja, ostosmahdollisuuksia ja syö. Lähistöllä on myös niin paljon virkistysalueita ja puistoja.

Minusta näyttää siltä, ​​että täällä on vähintään kolme viikkoa hauskoja matkoja. Kiitos vielä kerran Christi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post