#Dadboss -haastattelu ammattimaisen valokuvaajan Tomasz Laskowskin

kanssa. On ilo toivottaa tervetulleeksi Dubliniin perustuva dokumenttivalokuvaaja Tomasz Laskowski blogiin haastattelussa minun #Dadboss -sarjalle. Hänen kuvansa kattavat tyypilliset rutiininomaiset kotitalouspäivät, jolloin kukaan ei poseeraa tai katsella kameraa työssä olevien asiantuntijoiden lisäksi. Pyörämekaniikka, julkiset puhujat, golfaaja, parturi. Hän on samoin kahden isä, joka kuvaa myös lapsiaan ja lapsiaan.

Kuinka menit ja suoritin nykyisen innovatiivisen työsi?

Ostin ensimmäisen videokamerani, kun puolisoni odotti lapsemme kanssa kahdeksan vuotta sitten. Uskoin, että se voi viedä joitain valokuvia tyttärestäni, ja kuten tuolloin tekemässä graafista tyyliä, voisin ottaa valokuvia ja hyödyntää niitä siellä. Ajan myötä huomasin, että menetin kiinnostuksensa graafiseen tyyliin ja päädyin siihen, että olen paljon intohimoisempi valokuvaukseen, joten olen keskittynyt jälkimmäiseen.

Myös työni kasvoi orgaanisesti. Minulla on videokamera, jota käytän, kun maksan aikaa lasteni kanssa, jonka otan mukaani päivittäin. Se on samanlainen nuorille, jotka ovat saaneet minut tänään. He osoittivat minulle, että elämämme merkittävimmät päivät on naamioitu sekä rutiiniin että monotoniin, että kaaoksessa on taikuutta ja viehätys, jos olemme vain valmiita lopettamaan ja tunnistamaan sen. Ne ovat kourallinen, kuitenkin aikaisemmin kuin odotamme, että heillä on kuljettajan lisenssit sekä yliopisto -sovellusten täyttäminen .. Freckles haalistuu, samoin kuin ikkunoissa ei ole paljon tahmoisia sormenjälkiä. Kuvani ovat menetelmä tarkistaa noita aikoja ja siirtää minut takaisin noihin hetkiin. Yritän sekä saada tuon taikuuden myös omille asiakkailleni.

Mitkä ovat nykyään valokuvauksen työskentelyn edut?

Tietoa on kaikkialla. Poistumatta kodista ja maksaa yhden sentin, meillä on pääsy kaikenlaisiin luokkiin, opetusohjelmiin, luentoihin sekä oppitunteihin. Mikään sellainen ei ollut koskaan mahdollista ennen. Lisäksi mahdollisuus linkittää muihin ihmisiin verkon ansiosta on lahja. Löydät ihailemiasi ihmisiä tai haluat työskennellä tai vain kysyä huolenaihetta muutamassa minuutissa.

Mitkä ovat merkittävimmät vaikeudet, joita käsittelet valokuvaajana?

Sekä yrityksestä että innovatiivisesta näkökulmasta on erilaisia vaikeuksia. Yrityksen omistajana käsittelen juuri täsmälleen samoja vaikeuksia kuin mikä tahansa muu pieni yritys: markkinointi, rahavirta ja niin edelleen.

Luovana voit kyseenalaistaa oman työn korkean laadun tai sinulla on aikoja, joissa yrität tuottaa jotain uutta.

Työn luonne on, että et koskaan ymmärrä mitä luot. Kaikki työni on dokumenttipohjainen riippumatta siitä, onko kyse asiakkaalle vai hauskanpitoon, joten kukaan ei aseta yhtä hyvin kuin en koskaan asettanut valoja. Seurauksena on, että minulla ei ole täydellistä hallintaa kohtauksen yli ja minun on menetettävä se kuin palapeli. Aina on aina huolta, että ehkä tällä kertaa en voi ratkaista kyseistä palapeliä.

Kuinka tarjoat väistämättömien UPS: n ja innovatiivisen elämän alamäkien kanssa, työntämällä taiteellesi jatkuvasti maailmaan?

Yritän pitää mielessä epäonnistuminen ei ole loppu. Katso nuoria, kun he huomaavat kävellä. Kuva, mitä tapahtuisi, jos pari ensimmäistä kertaa he yrittivät niin epäonnistuneet, sanoisimme: “No, olet yrittänyt, teit parhaasi, ehkä käveleminen ei ole sinulle”.

Lapset jatkavat, kunnes he onnistuvat. Se on välttämätön oppitunti. Kun epäonnistut, noudatat jälleen ylöspäin ja pyrit menestymään.

Voitko jakaa minkä tahansa tyyppisiä ehdotuksia luottamuksen rakentamiseksi?

Huomaan, että jos hyväksyt epäonnistumisen matkan rutiininomaisena osana, matka tuntuu helpommaksi. Se vapauttaa sinut.

Lisäksi ihmiset ovat tyypillisesti mukavia, tiedätkö? Jopa silloin, kun he toteavat “ei”, se on erittäin harvoin kamala “ei”, joka on kehitetty satuttamaan sinua.

Vaadit harjoittelua. Asiat yksinkertaistuvat ajan myötä. Kuvien ottaminen, ihmisten käsittely, sinä nimit, huomaat tekemällä niin kuin luottamus tulee.

Mitkä ovat ammattisi kohokohdat tähän mennessä?

Noin vuosi sitten valittiin jokapäiväinen kuvasarjani sekä Huffington Post, sitten muut ihmiset ja sivustot verkossa. Se oli minulle aivan uusi kokemus, mutta niin ilahduttava löytää muita arvostaen työtäni. Tämä altistuminen on johtanut uusiin kontakteihin ja avanneet minulle ovet. Lisäksi se oli jonkinlainen validointi, että mitä teen, ei ole vain arvoa itselleni.

Olen nyt käsitellyt Irlannin kansallista krikettiryhmää, valokuvannut tapahtumia Dublin Google HQ: ssa, tyytyväinen joihinkin valokuvausgallerian kuraattoreihin ja työskentelen dokumenttien kotitalousvalokuvauspajassa.

Kuka vaikuttaa sinuun?

Yritän valokuvata katuvalokuvauksen näkökulmasta. Pidän valokuvajournalistisesta tyylistä sekä dokumenttimenetelmästä valokuvaukseen HOwever, kun tämä tyyppi kuvaa tyypillisesti sotaa, kuolemaa, köyhyyttä ja surua, katson toista menetelmää sekä toiminnan onnellisuutta, iloa ja innostusta, joka on näkyvissä joka päivä. On paljon ammattimaisia valokuvaajia, jotka vaikuttavat minuun eri syistä: Alain Laboile, Izabela Urbaniak, Kirsten Lewis.

Mikä on suurin opas, jonka sinulle on annettu?

Päädyimme siihen, mitä uskomme.

Mitkä ovat todella toivot ja tulevaisuuden tavoitteet?

Haluan jatkaa perheeni valokuvaamista. Se on ensimmäinen prioriteettini. Haluan jatkaa valokuvia nuorten kasvamisesta Haluan säästää sekä pelastajan. Haluan pystyä pitämään heidät mielessä tarkalleen sellaisenaan. Epätäydellinen ja epämiellyttävä, mutta hämmästyttävä. Uskon, että se voi tulla vaikeampaa, kun he päätyivät vanhemmiksi, mutta yritän jatkaa heitä kiinni.

Haluan kasvaa valokuvaajana. Haluan jatkaa muiden kotitalouksien kuvaamista ja antaa heidän nauttia myös näistä muistoista. Haluan myös pitää valokuvia intohimoisista ihmisistä, olipa kyse sitten pienessä kaupassa ajoneuvomekaanikolta, viskin tislaamossa työskentelevät ihmiset tai uuden puutarhan tuottavan maisemoijan. Haluan kuvata normaaleja, tavallisia ihmisiä, jotka pitävät tekemästään.

Määritä menestys?

Menestys on erilainen kaikille sekä mittakaavassa että laadussa. Kun uskot itsesi menestymään yhdellä alueella, etsit luonnollisesti seuraavaa haastetta. Menestys on ajatuksen matka ja toteuttaminen. tuottaa mitä kuvittelit.

Facebook –
Verkkosivusto –
Instagram – @DayInLife.ie/

Osta bestsellere

Debyyttikirjani on oppaani selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä talossa ja tarjoaa tietoa tarkalleen siitä, kuinka digitaalisen yrityksen tuottaminen tai palata töihin luottavaisesti.

Mumboss: Totuudenmukainen äidin opas selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä talossa (UK 2. painos)

Saatavana Amazonissa tai kuultavissa

Työskentelevä äiti: Opas selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä töissä että talossa (USA/Kanada Edition)

Saatavana 8. syyskuuta 2020. Osta nyt Amazonista

Kuten mitä olet lukenut? Sitten miksi et noudata Vickin kanssa Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä ja Instagramissa

Älä koskaan unohda viestiä!

Tilaa Rehellisetmumin tavalliselle sähköpostiuutiskirjeelleni, jossa jaan uudet blogi -viestisi, blogivinkit, tapahtumakutsut, kilpailut sekä uutisia uudesta kirjastani. En koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa.

FacebookTWitterPinterestemailTumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post