5 asiaa, jotka sinun pitäisi aina tuoda mukaasi

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Täysin sinä: suunhoito

5 asiaa, jotka sinun pitäisi aina tuoda mukaasi

Nancy Kalish täysin sinulle

Hups, jättikö se valkosipulilla kuormattu lounas sinulle huonoa hengitystä? Voiko hikinen juoksusi junalle ripsiväriäsi? Viehätys tai muoti hätätilanne voi tapahtua milloin tahansa, missä tahansa. Voit kuitenkin säilyttää rauhallisen, kohteliaasi ja ulkonäkön, jos olet valmis. Neuvomme: Älä poistu talosta ilman, että se on noudattanut meikkipussiin kiinnitettyjä tuotteita.

1. Deodorantti Markinpoistoaine

Suosittelemme: deodorantti eliminoi sienet, 5 dollaria
Löysit juuri valkoisen deodorantin tahran pukeutumisestasi, samoin kuin ymmärrät, että yrittäminen hieroa tai pyykkiä se vain pahentaa sitä. Pelastamiseen: Tämä deodorantti eliminoi sienen Hollywood -muotisalaisuuksista. Hiero vain vaaleanpunainen vaahto -neliö alueen yli ja katso, että se katoaa – vettä ei tarvita. Se toimii samoin meikkijauheessa ja poimii vaatteiden kulkevia lemmikkieläinten karvoja.

2. Hammastahna ja hammasharja
Suosittelemme: Crest Pro-Health-hammastahna, 1 dollari

Lounas antaa sinulle huonon hengityksen ja hampaasi ruokaa. Mitä sinä teet?
Vedä hammastahna ja pieni hammasharja. Kokeile Crest Pro-Health-hammastahnaa, ainoa amerikkalaisen hammaslääketieteen yhdistyksen hyväksymä tuotemerkki kuudessa luokituksessa (ontelot, ientulehdus, plakki, valkaisu, herkkyys ja huono hengitys). .

3. Meikinpoistoaine
Suosittelemme: Charm Fination -meikkipuhdistusaineita, 5 dollaria

Sinulla on hikinen ja meikkisi tahrattu. Poista pesukarun silmäripsivärit sekä muut muuttavat meikit näillä taisteluilla. Varmista, että säilytät muutama laukussa – ne ovat ihanteellisia nopeille kosketuksille, samoin kuin paljon tarkempia kuin puuvillapallot. Vielä yksi erinomainen valinta olisi saada silmäpyyhkeitä.

4. kosteat pyyhkeet
Suosittelemme: Crystal Body Deodorant -pyyhkeet, 8 dollaria

Aiheeseen liittyvä (älä) tee se itse ihonhoito: talon komponentit, joita sinun ei pitäisi koskaan käyttää kasvoillasi

Joskus… samoin kuin ei ole mitään hyvää tapaa todeta tämä … sinä vain haju huono! Joten pidä erikseen käärittyjä deodoranttipyyhkeitä käsillä. Eritämättömät ja valmistettuna luonnollisista mineraalisuoloista, ne pääsevät eroon hajujen aiheuttavista bakteereista ja pitävät sinut haistaen tuoreena koko ajan. Erinomainen myös matkoille.

5. Väliseudunpoistoaine
Suosittelemme: vuorovesi mennä, 4 dollaria

Onko sinulla Bolognese -kastike puserossa lounaan aikana? Nopea pyyhkäisy, jossa on yksilöllisesti kääritty värjäyspuhdistimen pyyhkäisy ensin silkissä. Lisäksi he työskentelevät samoin mattojen sekä autojen ja kuorma -autojen sisätiloissa.

Bonustuotteet: kudokset, liima-siteet, tamponi, kaksipuolinen teippi kaatuneiden helmien korjaamiseksi sekä kynsilakan poistamiseksi sukkahousujen ajojen pysäyttämiseksi.

Jätimmekö jotain pois? Kerro meille, mitä muuta lisäät luetteloon

on täysin sinun päätoimittaja. Hän on lisensoitu terveys- ja hyvinvointivalmentaja sekä toimittaja sekä kirjailija, jolla on paljon yli 20 vuoden kokemus. Hän on kattanut terveyttä, ravitsemusta sekä suun terveyttä ja ennaltaehkäisyä, terveyttä, itseä, aitoja yksinkertaisia, New York Timesia ja muuta.

Linkki tähän viestiin: 5 asiaa, jotka sinun tulee aina tuoda mukanasi

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post