Nykyajan äidin opas kiitospäivään

Se on vuoden paras aika … lomakausi! Vaikka monet meistä pitävät perunoista, rullista, samoin kuin isoäidin kurpitsapiirakasta, kiitospäivä jää usein Halloweenin ja joulun jälkeen suosikki. Puhumattakaan, kiitospäivän historia on usein kiiltävä samoin kuin epätarkka. Alla on joitain menetelmiä kiitospäivän hauskanpitoon + opastavat vähän historiaa.

Kuinka puhua kiitospäivästä lapsesi kanssa

Vähiten sanottuna kiitospäivällä on haastava historia. Vaikuttaa riittämättömältä ja epäreilulta vain tarjoilemaan mieluummin ruokia sekä tehdä käden kalkkunoita sekä puhelua kutsuvat sitä hyväksi. Puhumattakaan siitä, että ylimääräinen tarina, jonka kaikki meistä asianomaiset ymmärtävät ensimmäisen luokan nuorten nuoriksi, tarvitsee paljon enemmän kuin vain muutamia muutoksia. Joten mitä voit tehdä varmistaaksesi, että bittiesi esitellään paljon tarkempi versio historiasta?

Muista, että nämä oppitunnit vaihtelevat suuresti riippuen iästä taaperoista ala -asunnon kanssa, mutta uskomme, että ei ole koskaan yhtä hyvin varhaista aloittaa puhuminen tällaisista aiheista, jotka ovat sinun bit -kanssa!

Keskity kiitollisuuteen

Kuva Chrissy Powers

Kiitospäivä Amerikassa liittyy yleensä Plymouth Rockiin laskeutuvien pyhiinvaeltajien tarinaan ja selviytyä heidän ensimmäisestä vaikeasta talvestaan. On kuitenkin muitakin maita, jotka juhlivat kiitospäivän lomaa, ja keskittyvät sen sijaan kiittämään kaikesta, mitä heillä on. Voit nopeasti vaihtaa tavanomaisen amerikkalaisen kiitospäivän ja keskittyä sen sijaan kiitollisuuteen.

Älä jätä alkuperäiskansojen historiaa

Amerikan alkuperäiskulttuuri on rikas, kaunis, samoin kuin välttämätöntä löytää. On kuitenkin myös välttämätöntä löytää historiansa paljon epämiellyttävämpi puolta. Wampanoag -heimo (Plymouth Rockilla asuvat alkuperäiskansojen) käsitteli raa’ata kolonisaatiota pyhiinvaeltajien saapuessa.

Tietysti se on yhtä paljon kuin harkintasi vanhempana tarkalleen kuinka esität tämän historian ja milloin. Uskomme kuitenkin, että on uskomattoman välttämätöntä, että puhut alkuperäiskansojen kokemuksista pyhiinvaeltajien kanssa.

Jos etsit joitain ehdotuksia siitä, kuinka nämä keskustelut ja tiedät itsellesi, tarkista tämä lyhyt artikkeli tänään.

Lukea yhdessä

Taaperoille on saatavana tonnia rakastettavia kiitospäiväkirjoja. Tässä ovat suosikkimme:

Llaama Llaama kiittää
Olen kiitollinen
Peyton valitsee ihanteellisen piirakan
Omenakakku: kiitollisuus
Nukkua tiukka maatila

Kun lapsesi vanhenee, kirjat voivat keskittyä paljon enemmän kiitospäivän “historiaan”. Ehdotamme, että puhutaan heidän kanssaan myytistä vs. historia. Suuri osa siitä, mitä kuulemme ensimmäisestä kiitospäivätapahtumasta Amerikassa, on vain kansanperinnettä, samoin kuin jättää paljon siitä, mitä todella tapahtui alkuperäiskansojen ja äskettäin esitettyjen pyhiinvaeltajien välillä. Alla on 2 kirjaa, jotka tekevät fantastisen tehtävän olla tarkka!

Squanton matka: Tarina ensimmäisestä kiitospäivästä
Kiitos: alkuperäiskansojen suuri aamuviesti
Erittäin ensimmäiset amerikkalaiset

Ehdotamme, että tarkistat aina kirjat ensimmäisen kerran ja varmista, että ne tarjoavat tosiasiallisia ja sopivia tietoja.

Katso valtava kuva

Suuri osa vanhempina, olemme monimutkaisia ​​asioita päämme. Jos tunnet kadonneen siitä, mistä aloittaa, ehdotamme vain kysyä lapsellesi kysymyksiä. Mitä he ymmärtävät kiitospäivästä? Mitä he uskovat asiaan?

Saatat olla hämmästynyt siitä, mitä kuulet, jopa taaperolta! Heillä on lukuisia erilaisia ​​vaikutteita, jotka tulevat ympäri, samoin kuin heidän seisomansa näkeminen auttaa avoimia ovia ohjaamaan keskustelua tarkalleen miten haluat.

Muista, että nämä ovat keskusteluja, jotka voivat sekä tuoda esiin paljon enemmän kuin vain viikko vuodessa. On välttämätöntä auttaa lapsiasi ymmärtämään alkuperäiskansoja edelleen epäoikeudenmukaisuutta tänään. Puhuminen nykyisistä tapahtumista ja historiasta lasten kanssa antaa heille mahdollisuuden olla maailmanvaihtajia. We might utilize some much more of those!

Hauska syksy- ja kiitospäivän käsityöt opettamaan kiitollisuutta

Photo by pleased young child Playtime

Below are some crafts that you can do together that motivate thankfulness as well as great discussions!

Potato Masher Corn Craft: native Americans did grow as well as eat corn. You can speak with your bit one about exactly how they grew the corn as well as taught settlers to do the same.
A Thanksgiving Tree: who stated trees are just for Christmas? This is an lovable method to motivate kids to believe about what they are grateful for.
I am Thankful for A-Z: This printout will assist you as well as your bit one brainstorm whatever you are thankful for… most likely including some goofy concepts for letters like X as well as Q!
Corn Painting: painting with corn is like finger painting, only much more fun! It mAy saa hieman epämiellyttävän, mutta se on loistava tapa tehdä muistoja bittiisi kanssa.
Kiitos piirakka: Tämä käsityö on hauskaa ja helppoa. Bittisi haluaa pyörittää pyörää ympärillä paljastaakseen heidän eri syyt kiitollisuudelle.

Kuinka sinulle maksaa kiitospäivä tänä vuonna? Ymmärräkaamme kommentteissa!

Voit myös pitää:

Vuoden 2020 hienoin kotitalous ruma joulupaitoja

10 rakastettava tonttu hyllyllä tervetuliaiskirjeissä

Parhaat lapsen talvikauden vaatteet + mitä ymmärtää kerrostamisesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post