Säästä kaikille luonnollisille aurinkovoiteille juuri ajoissa kesälle

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Äidin luonnollinen terveys- ja hyvinvointikauppa ja terveellisen äidin aikakauslehti haluavat sinun ja perheesi olevan turvassa auringon haitallisilta säteiltä suojaamalla ihoasi kaikilla luonnollisilla aurinkovoideilla.

Ihosyöpäsäätiön mukaan ”UV -säteily on osa sähkömagneettista (valoa) spektriä, joka saavuttaa maan auringosta. Sen aallonpituudet ovat lyhyempiä kuin näkyvä valo, mikä tekee siitä havaitsemattoman paljain silmään. Nämä aallonpituudet luokitellaan UVA: ksi, UVB: ksi tai UVC: ksi, UVA: ksi on pisin kolmesta 320–400 nanometrissä (NM tai miljardia metriä). UVA on lisäksi jaettu kahteen aaltoalueelle, UVA I, joka toimenpiteet 340-400 nanometriä (NM tai miljardia metrin miljardia) ja UVA II, joka ulottuu 320–400 nanometriä. UVB vaihtelee välillä 290 – 320 nm. Vielä lyhyemmillä säteillä otsonikerros absorboi paljon UVC: tä eikä saavuta maata. ”

”Sekä UVA että UVB tunkeutuvat kuitenkin ilmakehään ja niillä on tärkeä rooli esimerkiksi ennenaikaisessa ihon ikääntyessä, silmävaurioissa (mukaan lukien kaihi) ja ihosyöpien. He myös tukahduttavat immuunijärjestelmän minimoimalla kykysi torjua näitä ja muita sairauksia. ”

On tärkeää käyttää aurinkovoidetta, joka kiinnittää ihosi sekä UVA- että UVB -säteiltä, ​​joiden SPF on vähintään 15.

Monille meistä ruskean iho osoittaa terveellistä, ulkoista elämäntapaa. Se ei kuitenkaan välttämättä osoita terveellistä ihoa. Itse asiassa ei todennäköisesti ole muuta yksittäistä näkökohtaa, joka on tuhoava ihon pitkäaikaiselle vahvuudelle ja nuoruudelle kuin aurinko. Vaikka auringonvaurion välittömät vaikutukset kestävät ihon pinnan epidermaalikerroksen auringonpolttamien ja kuivumisen muodossa, ajan myötä altistuminen UV-säteilylle voi tunkeutua syvälle alla olevaan dermiin ja vaikuttaa negatiivisesti kollageenirakenteisiin (A prosessi, nimeltään valokuvaus). Tämä johtaa ihon joustavuuden ja ryppyjen kehittymiseen mahdollisesti vähentymiseen. Lisäksi näiden kollageenirakenteiden muutos voi heikentää niissä tuettuja pieniä verisuonia, mikä tekee aluksista paljon todennäköisemmin repeämää ja aiheuttaa värimuutoksia sekä vähentynyttä verenkiertoa. Totuus on, että jopa 90 prosenttia ryppyistä, ruskeista pisteistä ja roikkuva iho, jota yleensä ajattelemme ikääntymisen merkkeinä, voidaan katsoa, ​​että tämä on American Skin Associationin, kansallisen koulutusjärjestön mukaan, kansallinen koulutusjärjestö Ihon terveys. Mikä pahempaa, ihosyöpä on nyt yleisin syöpä, joka iskee paljon yli 800 000 Yhdysvalloissa vuosittain, mikä ei tarkoita, että paniikki on kunnossa. Vaikka nämä vaarat ovat todellisia ja niitä on käytettävä vakavasti, aurinkovoideiden ahkera käyttö sekä päivittäinen kosteusvoide – etenkin antioksidanttien parannettu – pystyy täydentämään aurinkoon kadonneita elintärkeitä öljyjä, voi mennä pitkälle kohti ihon auttamista. ikääntymisen ulkoisista syistä.

Aiheeseen liittyvät (älä) tee se itse ihonhoitoa: kotiohjelmat, joita et saa koskaan käyttää kasvoillasi

Terve iho voidaan saavuttaa lisäämättä ylimääräisiä kemikaaleja tai tuoksuja. Yritykset, kuten Alba Botanica ja Nature’s Gate, ymmärtävät tämän. He myös varmistavat, että heidän tuotteitaan ei tarkisteta eläimistä. Näistä syistä äidin luonnollinen terveys- ja hyvinvointikauppa on ilo kuljettaa Alba Botanicaa ja Nature’s Gate -ihonhoitotuotteita ja luonnollisia aurinkovoidetta. Katso alla olevista linkeistä paljon lisätietoja siitä, kuinka sinä ja perheesi voit pysyä turvassa auringon haitallisilta säteiltä kesällä luonnollisten ja orgaanisten aurinkovoideiden kanssa. Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen tilauksille Yhdysvalloissa.

Alba Botanica Sun Sport Aurinkovoide 30 SPF

9,99 dollaria

Mineral Kids estää tuoksun ilmainen aurinkovoide

6,99 dollaria

Aqua-lohko erittäin vedenkestävä tuoksuvapaa SPF 50

9,99 dollaria

Keskustele tästä foorumissamme

Linkki tähän viestiin: Säästä kaikilla luonnollisilla aurinkovoideilla Juuri ajoissa kesäksi

5/5

(1 katsaus)

Jakaminen on välittämistä!

JaaTwiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post