Äiti: Tekeekö Facebook sinut kateelliseksi ystävillesi?

Elämäni on aika hyvä. Minulla ei ole iPhonea tai henkilökohtaista kokkia, mutta päivät ovat täynnä perhettä, ystäviä, mielenkiintoista työtä, terveitä lapsia ja tarpeeksi rahaa maksamaan viikoittain päiväyö. Joten on mahdollista, että minulla ei ole juurikaan ymmärrystä siitä, miltä tuntuu olla tuskallisen kateellinen toisille, koska voin yleensä palata takaisin muistuttamaan itselleni, että minulla on kaikki mitä tarvitsen.

Kun nauhoitin tämän videon, olin juuri lukenut muutamia blogiartikkeleita ja kommentteja muualla ihmisiltä, ​​jotka kuvasivat niin onnetonta, kun he lukevat kavereidensa menestyksistä ja hyvistä ajoista Facebookissa, että heidän on lopetettava lukeminen. Tunsin olevani epäsympaattinen ihmisille, jotka sallivat innostuneiden tilapäivitysten virran kertoa heille, että kaikkien muiden elämä on parempi kuin heidän.

Huolimatta siitä, mitä edellä sanoin, voin ajatella yhtä tiettyä asiaa, joka saattaa ajaa minut pois ystävien jatkuvasta uutisvirrasta. Ja se olisi hedelmättömyys.

Kahdesti kamppailin raskaaksi tarkalleen, kun halusin. Vaikka pystyin raskaaksi noin vuotta myöhemmin kussakin tapauksessa, sain maun pettymyksestä ja surusta, jota jotkut naiset kohtaavat vuosia. Kun otetaan huomioon, että yksi Facebook -ympäristössäni olevista keskustelun aiheista on lapset, heidän syntymänsä, välitavoitteet ja typerä hetki, ymmärrän todella, jos joku sosiaalisessa piirissä olevassa joku halusi saada lapsia, mutta ei voinut tehdä päätöstä, että Facebook oli Antamalla hänelle paljon enemmän huonoja tunteita kuin hyvää, ja että hänen mielenterveytensä oli parempi pysyä poissa.

Mitä mieltä sinä olet? Tekeekö Facebook vihreä kateutta? Onko muiden ihmisten lomakuvat sinut ulos? Vai onko syvempiä kysymyksiä pinnoituksessa, joita en ole pitänyt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Keskustele seksistäKeskustele seksistä

kuulit minut, nainen. Jos sitä ei vielä tapahdu, oletan, että olet kauhistunut, kiinnostamaton tai kauhistunut omalla kiinnostuksellasi. Puhu tästä toisten äiti -kavereidesi kanssa. Et ole aivan ensimmäinen historian henkilö, joka