Pidä upea

musiikki yhdessä luokan esittely | Kuva: Celia Catalino

Näin heijastukseni ikkunassa Julianin musiikin yhdessä luokan aikana, tanssimalla huivien kanssa ja vakuuttaen äitien lantioni ja uskoin inhottavasti: “Kuka tuo on?” Tunsin olevani hämmentynyt kahdesta ihmisestä: 1) teini -ikäinen itseni, joka olisi halunnut vähentää kuolleita, jos hän ymmärtäisi, miltä hän näyttää tällä hetkellä kaksikymmentä vuotta eteenpäin, samoin kuin 2) tulevaisuuden teini -ikäinen Julian, joka haluaisi vähentää kuolleita Jos hänen piti seisoa missä tahansa tämän henkilön lähellä.

Tajusin, että vaadin saada upea selkäni ja lopettaa näiden joogahousujen käyttö joka päivä.

Äitini sponsoroiman ostamisen jälkeen olen palannut raiteilleen ja motivoin sinua myös kokeilemaan sitä. Edellyttäen, että rajatut housut näyttävät olevan niin näkyviä, että niitä käytetään sandaalien, pumppujen ja saappaiden kanssa, jotka on esitetty punaisella matolla, samoin kuin koko luokittelu antropologie.com -sivustossa sekä Abercrombie & Fitch, Ne olivat monia äskettäisiä ostokseni. Minulla on useita kohteliaisuuksia näiden parissa, samoin kuin kohteliaisuuksien saaminen työhön on luettelossa 50 asiasta, jotka haluan tehdä.

Tehtävä suoritettu.

Olitpa omituinen lipasto, jolla on suloiset hiusleikkeet, baarin äänekkäin nainen, joka voi viihdyttää (tai hämmentää ketään) tai älykäs henkilö, joka ymmärtää aina, mistä löytää parhaat kahvi/pysäköintipaikat/Vintage -kengät, valitse yksi asia Tehtävä tänään laittaaksesi sinut takaisin polulle. Voit vaatia ostamatta jättämätöntä lehden tutkimusta varten, tarkistaa joitain vanhoihin harrastuksiin liittyviä verkkosivustoja tai vuokrata lastenhoitajan, jotta voit mennä villiksi yöllä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post