Lahjat alle 25 dollaria

Phew. Talossani isänpäivä, syntymäpäivä ja vuosipäivä ovat kaikki viiden viikon kuluessa, joten olen tutkinut lahjoja puolisolleni Alecille lasermaisella painopisteellä. Tässä on nopea luettelo hauskoista ja toiminnallisista lahjoista, jotka ovat alle 25 dollaria.

Tämä rakastettu aamiaisvoileipävalmistaja on huipputaso runsasta ja terveellistä aamiaista viidessä minuutissa. Jos olet allerginen keittiölaitteille, jotka tekevät vain yhden asian, jatka selaamista.

Aamiaisvoileipävalmistaja on tarttumaton ja pystyy hallitsemaan bageleja, muffineja, keksejä ja pannukakkuja!

Puolisomme eivät tarkalleen käyttäisi tätä teepaitaa ympäri kaupunkia, mutta alle 10 dollarilla mielipide on täydellinen. Ja kuka ei tarvitse toista loistavaa aulavaatekorua?

Mielestämme tämä vaihtoehto kynsien, ruuvien ja porausbittien noutamiseen on vain loistava. Hyödyllinen magneettinen ranneke pitää ne kaikki ihanteellisina missä tarvitset niitä. Ja tämä malli ei purista käsivarren hiuksia.

Älykäs magneettinen ranneke on upea DIY -isille

Ystävämme Mike Adamick julkaisi sarjan isän uskomattomia kirjoja ja haluat niitä. Tämä ensimmäinen sisältää kuinka tehdä upeita DIY -uskomattoman sankari -capes (helppoa) aina hulluksi takapihan leikkirakenteisiin asti. Seuraava menee tieteellisiin kokeisiin. Tahta itsesi. (Lue arvostelu)

Tee helppoja laukkuja tai monimutkaisia ​​seeesaws -iskun kirjan uskomattomia projekteja

Kuka ei rakasta pieniä taskulamppuja? Tämä nelipakkaus on uskomattoman kirkas ja sopii helposti vaippapussiin tai etutaskuun. Ne ovat todennäköisesti suurempia näytölläsi kuin tosielämässä (ellet ole pienellä puhelimella).

Nämä taskulamput ovat hulluja kirkkaita. Ole hyvä.

Rakastan korttipelien fluxxia sen jatkuvasti muuttuvilla säännöillä; Tämä vaippapuskikokoinen korttipeli on hauskaa kahdelle tai paljon enemmän, kun vauvasi ottaa odottamattoman nukkumisen.

Fluxx saattaa auttaa sinua parantamaan vauvan aivoja

Whitney antoi aiemmin karkkia rakastavalle puolisolleen 4,5 kiloa Mike & Ike -karkkia. Vau. Mikä kulta!

Tyydyttää hänen makeat hampaansa

Valitse suosikki BBQ -kirjasi liekki hänen halunsa kokata ulkona. Isäni oli asiantuntija pihvin grillissä. Pidämme tästä grillausideoista, mutta on muitakin, jotka keskittyvät kastikkeisiin tai tekniikkaan, jota henkilösi voisi mieluummin.

Tuulettele liekkejä hänen halunsa kokata ulkona

Rakastan paljon enemmän ideoita isille ”alle 25 dollaria” -luokassa ottaen huomioon, että joulu on aina nurkan takana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

The dirty truth about kitchen GermsThe dirty truth about kitchen Germs

Sharing is caring! Jaa Twiitti Jaa https://apis.google.com/js/plusone.js Life & charm Weekly: Health The dirty truth about kitchen Germs By Elizabeth Brownfield for life & charm Weekly http://www.lifeandbeautyweekly.com/partner/content/healthymamamagazineftp/programsend/programunit.js?Page=partner/unbranded/healthymamamagazineftp/archive/2012-08-27/feature/kitchen-germs/index.html&title=The+Dirty+Truth+About+Kitchen+Germs&type=Feature&language=en-usWhat would you guess