Nouse vaikeuksiin

tämän sivuston innostunut vierailija samoin kuin kirjamme Sam, joka asuu rajan pohjoispuolella ja väliaikaisesti.com -sivustossa, on säännöllinen vaikeus sivustollaan.

Hän on tunnustanut, että uuden äidin oleminen on yhtä pelottavaa kuin aloittelija, kun se liittyy ulos talosta.

Hän on auttanut minua katsomaan aloittelijan äidin käsikirjaa tuoreilla silmillä. Kuvailen aina ihmisille, joita et koskaan saa tehdä aloittelijavuottasi uudestaan. Kun sinulla on toinen lapsi, sinulla ei ole pitkiä, tyhjiä päiviä, jotka vaatimus täytetään. Olet hektisesti huolehtiminen ensimmäisen lapsen logistiikasta sekä aikataulua on paljon vähemmän. Nyt saan kuitenkin ehdottomasti, että olemme kaikki aloittelijoita kahdella. Se on ensimmäinen kerta, kun pääsemme kodista kahden lapsen kanssa. Kahden nuoren vieminen ruokakauppaan. Kahden nuoren saaminen leikkipäivään puistossa. Sen lisäksi, että on paljon vaikeaa, oleskella talossa kahden nuoren kanssa Alllllll -päivä.

Sam haluaa tehdä paljon enemmän kahden lapsensa kanssa, joten hän on allekirjoittanut itsensä yhtä paljon kuin kolme toimintaa Rookie -äidin käsikirjasta joka viikko ja kutsuu vierailijoita liittymään hänen luokseen.

Hän on valinnut kolme tiettyä tekemistä tällä viikolla, haluaa sinun valitsevan yhden, valokuvata itseäsi ja julkaista sitten linkkisi sivustollaan. On myös merkki “ohjelman” valitsemiseksi.

Mene katsomaan häntä, valitse aktiviteetti tälle viikolle ja ilmoita Pronto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post