Lapsille rauhoittava unisumutus

, sekä lapseni, Oliver, 10, ja Alexander, 8, ovat kärsineet vuosien varrella unettomuudesta hormonaalisten muutosten tai koulumuutosten vuoksi (Oliver kokee tällä hetkellä murrosiän). COVID on tietysti vaikuttanut meihin kaikkiin, lisäämään ahdistusta ja huolta. Minun tapauksessani jännitys ilmestyy enimmäkseen yöllä ja on aina, mikä johtaa painajaisiin/ kauhuihin jo nyt, ja vaikka olen löytänyt lämpimän kylpyn öisen rituaalin, 15 minuutin pre-aikaista joogaa ja kevyen aterian, autan, minä autan, minä autan, minä autan, minä autan, minä autan, minä autan, minä autan ‘Etsin loputtomasti uniapuja unelman aiheuttamiseksi.

Unelmainen Sleep S.O.S -lapsen unisumutus on dokumentoitu hyvin myöhään, kun perheet viittaavat siihen ihmelähetyksenä lasten unettomuudesta/ yöpöydältä (on aikuisten versio, jota en ole kokeillut), joten halusin antaa sen pyörre Nuoret pojat muutaman viikon ajan (ostin sen Amazonista) ja raportin sinulle.

Alla olevat yksityiskohdat on otettu Amazonista:

✔︎ Korkeimmat lasten tyynysumutteet: Paras luonnollinen palvelu, joka auttaa vauvoja ja pieniä lapsia, on paljon levätä ja rauhallisempi yöunet.

✔︎ Riippumattoman elimen varmennettu ja arvioi itsenäisesti 6 kuukauden ikäiset +: Lastemme tuotteet ovat aina varmennettuja ja arvioituja.

✔︎ Hellävarainen, vesipohjainen kaava: Lapsesi turvallisuus ja unen laatu on ehdoton prioriteettimme.

✔︎ Täysin vapaa: parabeenit, sulfaatit, ftalaatit ja synteettiset tuoksut lapsesi turvallisuuden kannalta.

Valmistettu: ☞ rauhoittavat ja rauhoittavat ☞ nukkumaanmenot ☞ levottomuus

Turvallisuustieto:
Aromaterapiatuote. voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. pitää poissa lasten ulottuvilta. Lue tarra ennen käyttöä. Vältä hengityssuihke suoraan. Älä käytä paikallisesti. Jos iholla: Pese runsaalla vedellä. Jos ihon ärsytys tai ihottuma tapahtuu: Hanki lääketieteellisiä neuvoja/huomiota. Hävitä sisältö/säiliö paikallisten määräysten mukaisesti. Älä säilytä suoraa auringonvaloa.

Merkinnät:
Uniapu, lapset nukkumaanmeno, lapset nukkuvat, vanhemman luonnollisen unen apu.

Ainesosat:
Aqua, luonnolliset eteeriset öljyt, polysorbaatti 20, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini, bentsyylialkoholi, bentsyylisalisylaatti, sitrraali, eugenoli, geranioli, iso eugenoli, sitruunan, farnesol, limoneeni, linalool.

Ohjeet:
Ravista hyvin ennen käyttöä. Spritz 2-5 kertaa lapsesi tyynyllä joka ilta ennen nukkumista. Käytä osaksi nukkumaanmenoa rutiiniasi stressitöntä kokemusta lapsille ja aikuisille. Ehdotus 1: Käytä suihketta fyysisenä osana, jotta lapsellesi on aika nukkua kertomatta heille suoraan. Ehdotus 2: Lue lapsellesi 15 minuutin ajan suihkun käytön jälkeen, jotta tuoksun lempeä vaikutus yhdistettynä tarinaan auttaa heitä henkisesti.

… Suihkutan tyypillisesti 5 ruiskuttaa jokaisen poikien tyynyihin ennen nukkumaanmenoa ja ensimmäistä kertaa 9 kuukaudessa Alexander nukkui kahden yön läpi peräkkäin käytön jälkeen.

Kolmantena yönä, kun hän heräsi, hän ei ollut näkyvästi ahdistunut kuin aikaisemmissa herättävinä öissä (hän ei ollut kokenut painajaista) ja 2 viikon aikana hän on herännyt vain kahdesti: Completeley ennen ennen kuin meistä käyttävät käyttämistä suihke.

Oliverin kokemus on myös menestystarina, koska hän on nukkunut joka ilta, koska olemme käyttäneet suihketta. Jos hän koskaan heräsi, hän nukahti heti (ei häiritse meitä) ja nyt, hän ei ole nyt enää hereillä.

Jatkan sen käyttöä pojilla hyödyllisenä unen apuna, mutta löysin henkilökohtaisesti tuoksun (eteerinen öljyseos, joka haisee sitrushedelmiä, laventelia ja ruusua) liian voimakkaan minulle, kun yritin sitä, mutta pluspuolen, se on pitkäaikainen. Mielestäni hintapiste on myös paljon (18,95 puntaa, mutta 1 puntaa jokaisesta myytävästä pullosta lahjoitetaan). Mahdollisesti kun unirutiini vahvistaa, minun ei tarvitse käyttää sitä iltaisin pojilla ja vain korotetun stressin aikoina.

Suosittelen koko sydämestäni unelias, jos lapsesi (6 kuukautta +) yrittää nukkua.

Voit ostaa sen täältä.

Oletko kokeillut sitä?

Tämä ei ole sponsoroitu viesti.

Osta bestsellere

Debyyttikirjani on oppaani selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona ja tarjoaa käsityksen siitä, kuinka luoda digitaalinen yritys tai palata töihin luottavaisesti.

Mumboss: Totuudenmukainen äidin opas selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona (UK 2. painos)

Saatavana Amazonissa tai kuultavissa

Työskentelevä äiti: Opas selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona (USA/Kanada Edition)

Saatavana 8. syyskuuta 2020. Osta nyt Amazonista

Kuten mitä olet lukenut? Sitten miksi et seuraa Vickiä Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä ja Instagramissa

Älä koskaan unohda viestiä!

Tilaa Fonestmum viikoittaiselle sähköpostiosoittimelleni, jossa jaan uudet blogiviestit, blogivinkit, tapahtumakutsut, kilpailut ja uutiset uudesta kirjastani. En koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa.

FacebookTWitterPinterestemailTumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Nouse vaikeuksiinNouse vaikeuksiin

tämän sivuston innostunut vierailija samoin kuin kirjamme Sam, joka asuu rajan pohjoispuolella ja väliaikaisesti.com -sivustossa, on säännöllinen vaikeus sivustollaan. Hän on tunnustanut, että uuden äidin oleminen on yhtä pelottavaa kuin