Mukauta tänään

työhön liittyvässä kokouksessa, olin äskettäin tietoinen Modify-nimisestä verkkosivustosta, jonka tavoitteena on ”tehdä uusi asia. Joka päivä.”

Se on niin alokasäidit, en voinut kuitenkin auttaa. Pidän tehtävistä, poistometsästyksistä sekä Internetistä. Muokkaa tänään ne kaikki yhteen. Teeskennetään, että tehtävä oli ottaa valokuva itsestäsi peiliin.

Tarkistaa.

Se ei voisi olla yksinkertaisempaa. Joka päivä tehtävä lähetetään. Rekisteröityneet henkilöt voivat ehdottaa tehtäviä. Nykyään se on “anna jotain pois”. Uskon vievän pussin Meyer -sitruunoita puustani naapurini taloon.

Toinen päivä, tehtävä oli “kaapata jotain kodissasi, toimistossa tai omaisuudessasi, että paljon todennäköisesti antaisi jollekin väärän käsityksen sinusta.” Uskon lumilautastani. Jos näit sen autotallissani, saatat uskoa, että olen ollut lumilautailu viimeisen 5 vuoden aikana. Minulla ei ole ehdottomasti.

Voit julkaista tekstin, linkkien, kuvien tai videon tehtävien valmistumisen paperiksi. Olen utelias: Oletko ihmiset sellaiseen asiaan? Jos toimitamme aloittelijaa äidin vaikeuksia, olisit osallistua?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Keskustele seksistäKeskustele seksistä

kuulit minut, nainen. Jos sitä ei vielä tapahdu, oletan, että olet kauhistunut, kiinnostamaton tai kauhistunut omalla kiinnostuksellasi. Puhu tästä toisten äiti -kavereidesi kanssa. Et ole aivan ensimmäinen historian henkilö, joka