Nick Jonasin ja Bayer -diabeteksen koiran etiketit kerätäkseen rahaa diabeteksen hoitoon ja tutkimukseen

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Nick Jonas, Jonas Brothersin teini -ikäinen pop -sensaatio ja Bayer Health Care on ryhtynyt tekemään muutoksen diabeteksen ihmisille vapauttamalla nämä rajoitetun erän koiran etikettiset merkinnät, jotka on mallinnettu Nickin varovaisuuden jälkeen.

Näissä Nickin kehittämissä koirien tunnisteissa on ”Hieman pidempi” -sanoitus, kappale, jonka Nick kirjoitti diabeteksestään. Heillä on kaksi eri versiota koiran tunnisteista, yksi ihmisille, jotka haluavat tukea syytä ja toinen etenkin taudin saaneille ihmisille. Diabetespotilaiden koiran etiketissä on lyyrinen edessä, mutta se on myös sana ”diabetes” takana. Nämä rajoitetun erän koiran etiketit ovat saatavilla Nicks Easy Wins.com -sivustolla 5 dollarin lahjoituksella. Osa tuloista hyödyttää Jonas Brothersin muutosta lastensäätiölle, kun tarvikkeet kestävät.

“Koiran etiketti on viileä, muoti eteenpäin inspiraation symboli, ja sinulla ei tarvitse olla diabeteksen käyttämistä”, sanoi Nick Jonas. “Veljeni ja minä olemme kiitollisia Bayerille tästä lisämahdollisuudesta kerätä rahaa säätiöllemme.”

“Nick on upea kumppani Bayerille ja fantastinen roolimalli diabeteksen kanssa eläville ihmisille, ja meillä on ilo tukea hänen pyrkimyksiään kerätä varoja Jonas Brothersin muutoksen kautta lastensäätiölle”, Nancy Katz, Pohjoisen päällikkö Nancy Katz Amerikka Bayerin diabeteksen hoitoon.

Jonas -veljet aloittivat säätiön tarjotakseen tukea hyväntekeväisyysohjelmille, jotka motivoivat ja inspiroivat lapsia kohtaamaan vastoinkäymisiä luottavaisesti, päättäväisesti ja menestymishäiriöllä.

Liittyvät Echinacea -edut terveydellesi

Nick, joille oli diagnosoitu tyypin 1 diabetes 13 -vuotiaana, on ryhtynyt Bayerin kanssa tarjotakseen nuorille ja heidän perheilleen motivaatiolla ja tuella, jota he tarvitsevat auttaakseen yksinkertaistamaan elämää diabeteksen avulla. Hän toivoo inspiroivansa muita diabeteksen nuoria saavuttamaan helposti voittoja: pienet, jokapäiväiset voitot taudin hallinnassa, joka voi johtaa eroihin ajan myötä.

Jos haluat oppia paljon lisää Nickin henkilökohtaisista kokemuksista, lue hänen bloginsa uusimmista aktiviteetteistaan ​​ja ostaa koiran etiketti (OVVER vain Yhdysvaltain asukkaiden; vain aikuiset voivat ostaa), tutustu Nicks Easy Wins.com -sivustoon.

Linkki tähän viestiin: Nick Jonasin ja Bayer-diabeteksen koiran etiketit kerätäkseen rahaa diabeteksen hoitoon ja tutkimukseen

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post