Kuinka monta raskautta on vahingossa?

Sana, jonka olen useimmiten altistunut itselleni tai omaksunut käyttämällä, suunnittelemattomien raskauksista on ”yllätys”. Itse asiassa facebookissa noin kuukausi sitten kysyin teiltä, ​​onko raskautesi suunniteltu vai yllätyksiä ja noin puolet teistä sanoi “yllätys”. Mielestäni siellä on kuitenkin vähän väärinkäsitystä. Kun sanon “yllätys”, en tarkoita ”olen aikuinen ja en käyttänyt ehkäisyvalvontaa, koska ajattelin, että vauva olisi kunnossa, mutta en silti voinut uskoa, että siittiöt tapasivat munaa ja Sisässäni on ihminen. Omg! Poika, olen yllättynyt! ” Tarkoitan: “En aio olla raskaana ollenkaan.”

Luulen, että käytin väärää sanaa, kun valitsin yllätyksen, ja nyt olen tullut kyselyyn, joka asetti minut suoraan – ja vastannut kysymykseen, jonka olen aina miettinyt: kuinka monta raskautta on tahattomia? Kuten vakavat yllätykset.

Palveluni Stacey lähetti minulle linkin, joka johti minut synnytyksen yhteyden järjestämään laajamittaiseen tutkimukseen. Tutkimusyritys esitti bazillions -kysymyksiä äitiyttä, synnytystä ja äitien tilaa. Tutkimus tehtiin verkossa, joten osallistujat olivat naisia, joilla oli pääsy Internetiin. Kun luin raskauden ”tarkoituksenmukaisuutta” koskevat numerot (tutkimusraportissa käytetty sana), tunsin olevani tyytyväinen.

Sitten tein tämän graafisen näyttääksesi sinulle.

Jos olet data -geek tai kiinnostunut äitien terveydenhuollosta, syntymästä tai imetyksestä, katso kaikki kyselytulokset täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post